dag 1 på Stoby

Jag överlevde! Och jag har nog kommit till en dunder bra praktikplats! De har varit jätte trevliga! jag har fått vara med och hjälpa till lite när de ritar och inreder kök, vilket är SKOJ! Ska få inreda och rita mitt alldeles egna kök på fredag! JAJAJA! I morgon ska jag få följa med ut på två kundbesök och se hur det går till!

Ja, det här känns bra!

090224

Nu är Lina nervös. Hjälp. Om två timmar börjar praktiken på Stoby, och visst låter de trevliga men vem vet kan ju lika gärna vara katastrof. Tänk om man inte trivs och de är otrevliga va? usch. Eller om man fullkomligt gör bort sig det första man gör? Usch. Sen är man så illa tvungen att vara där i vilket fall som.... tänk om, tänk om, tänk om.... Nej jag ska försöka peppa mig med ABBA och tänka De ÄR jätte trevliga och jag KOMMER att få det jätte bra där..Eller ja, färsöka i ala fall..
Önska mig lycka till! Om jag lever i kväll ska jag berätta hur det har gått under dagen :s

Jaaaaa!

Vad lär vi oss av 80-tals tillbakablicken? Vi ser inte själva att håret (och för det mesta även kläderna) är helt åt helskotta. Pommes vad folk har sett ut, det värsta är väl att vi ser lika galna ut när vi om tio år ser på bilder från idag..Hemska tanke!

och förresten; JAJAJA -molly, molly, moly! lätt bäst i kväll och Lina blev glad, kalas kalas och jättefint!
Och så EMD förståss :)
Och så hon som sjöng på ett annat språk förståss:) Hon kan nog slå i Europa om hon lyckas gå hela vägen dit....

Ja! melodifestival igen!

Så var te melodifestival igen och för alla melodifestivaltöntar som jag så är det kaonon! Medes klänning gör henne super smal, lite för mycket annars hade den varit härlig! Först ur ikväll..
Velvet med the qeen oj vilka fula shorts! inte jätte dålig, skulle tro att den kommer höras en del på radio i fortsättningen, men inget som ska representera Sverige i Moskva i alla fall hoppas jag...
Några(det var för långt för att komma ihåg) med I got you Rytmen är skön och de är ganska härliga. Men nja kanse inte. Vi får se..
Molly Sanden med så vill stjärnorna Härlig låt och underbar artist, hon kan sjunga! Kanon!
EMD med Baby goodbye Lite svårt att ta dem på allvar med den utstyrseln..hmm lite bättre om man bara lyssnar i alla fall.. helt okej låt, lite för enformig kanske. Mest för radion. De är i alla fall duktiga med käpparna:)
Mikael Rickfors med du vinner över mig bättre än förväntat, men glöms nog ganska lätt bort är jag rädd..
Maja Gullstrand med här för mig själv Hon är jätte söt ikväll :)  Mer kommer jag inte ihåg i morgon tyvärr.
Alla med Sofia Hon sjunger på Grekiska va? Det låter ganska bra man jag hade velat veta vad hon sjöng, hon är ju för katten i Sverige, hur många kan det språket här? Hade hon varit med i den Grekiska melodifestivalen hade det gått jätte bra för henne, men här? nja, jag vill nog veta vad det är hon sjunger...
BWO med you´re not alone Va? åh det låter ju inte BWO, trodde faktiskt mer om dem. Förstå mig rätt, låten är inte jätte dålig, men man hade ju högre förväntningar än det här..
Jag gissar på att  EMD och Molly fixar det här, Moly var lätt bäst i kväll så skam om hon inte går vdare! vad tror ni?

i fredags

Och förresten så har jag ju glömt att skriva om en kalas bra kväll i Fredags! Först vart det god middag, guitar heroe, singstar och sen kom tårtan! Jag fick värsta bröllopsfödelsedagstårtan av Emla, och ja hon har gjort den själv,  Emla hon kan det där med tårtor hon:)


 
Utgång sen, härligt! Träffa massa härligt folk att tragga med, tack vare den ena är jag dock åter på kan jang kur mot förkylning, urk :p

17 februari

Jag försöker plugga. Verkligen. Men det går inte att koncentrera sig. Tankarna liksom bara flyter iväg till kläder, galej, killar och LIAn som börja nästa vecka (yes yes har fått praktik nu, Stoby måleri AB here i come! ska bli jätteskoj men usch vad nervös jag är :s).
Dessutom har jag fått en mega innebrännare på hakan. Urk! inte gilla!

Plugget kanske går bättre om man sätter upp ett mål, Vara färdig med Grekland till kvällsmaten och börja med Kinas historia i kväll? Det är inte orimligt alls, problemet är att reda ut allt.. hmm, nej men om jag nu publicerar det här målet måste jag ju tvinga mig själv att fixa det? Det blir bra. Kanon bra ska det bli!

feel the heat!

gilla gilla! Och Måns Selmerlöw var ju förvånande bra! Så jurryn då, väljer Amy. Jag vet ju inte riktigt varför vi har den där jurryn? va? va?
+ För att det inte var massa ombyten i kväll
+ För kanonbra musik!
+ För H.E.A.T. och Im still standingr for hope and glory ( nja inte för Måns än, det kan ju var en lyckoträff i karriären, eller så har han lyckats släppa Danny Zuko karaktären på riktigt och då kan man snart börja gilla honom, hoppla!)

Så en HEL vecka till nästa omgång, kan den toppa dagens? Ja jag är en riktig melodifestivalfantast, men jag gillar de!

snurr snurr

Så är man lite förvirrad..

Vilket språk var Waterloo på?
Hur går de nya reglerna till?
Är hennes klänning okej?


Så låtarna då?

Melodifestivalen andra deltävlingen och det är i kalla Skellefreå och jag kan inte bestämma mig för om hennes klänning är okej eller bara märklig? Nu kör vi! Så blir det kram kalas? va? grattis...
Nr 1 Show me heaven med Lili och Susie Mest för att den förmodligen inte får heta Gimmie gimmie gimmie a la ABBA. Men de är över förväntan, det är härlig schlager! Trodde det skulle vara mer 80-tal över det, men som mor säger, det låter bra:)
Nr 2 Jag ska slåss i dina kvarter med Lasse Lind Skön musik, frågan är om man kommer ihåg den efteråt? Men den lär bli en radio hit för det är bra, riktigt bra!
Nr 3 Never been here before med Jennifer Brown Längesen man hörde något från henne, men förväntningarna är höga för jag har ju för mig att hon är bra. Känner man inte igen låten? Den är väldigt lik nån annan låt...  Jag håller med Jonny, inandningsljudet hade behövt filtreras bort på något sätt! Helt okej men glöms bort kvickt!
Nr 4 1000 miles med H.E.A.T. Jag gillar den redan efter första tonerna! Men kanske fel forum, ja förmodligen. Riktigt bra! Energi, rockigt och både vers och refräng! konon!
Nr 5 Kärleks sång från mig med Markoolio Ovanligt för Markoolio. Riktigt otippat. Han ska kanske hålla sig till det han är bäst på, men man får väl säga att det är bättre än vad man trott att han skulle vara om man hör ballad och Markoolio i samma mening.
Nr 6 Its my life med Amy Diamond va!? bättre kan hon väl? Jaja hon är söt i alla fall. Och en bra artist.
Nr 7 What if med cookies and beans Skönt sound, härliga att lyssna på. Och den ena tjejen komer från Bromölla :) Tyvärr kommer jag inte riktigt ihåg hur den gick..
Nr 8 Hope and glory med Måns Zelmerlöw Bättre än cara mia, mycket bättre. Han lär lätt gå vidare, om han inte gör det på musiken lär han göra det på charm. Jag är imponerad, jag har aldrig gillat honom direkt, men detta var kanon bra!

Mycket bättre startfält än i förra veckan! Det här blir tufft det här! Vilka vinner tror ni?

Det är ju värsta schlagern...!

Så är det snart dags och folket bakon värsta schlagern med Linda Bengtzing och Markoolio har skriver Markoolios låt i år. Frågan är om det kan toppa värsta schlagerna, vad tror ni? Det är ju svårslaget och förväntningarna höga :)

prktikplats efterlysning igen!

Panik panik panik! Jag har ingen praktikplats än och det innebär ont i magen! usch usch usch och blä! Fy sjutton, ingen aning om vad man ska ta sig till det är värst för nu vill man fixa och få det gjort!
Några ideer? de är i så fall mycket välkommna!

klänningarna med förståss!

Känningarna ja, hur många byten var det egentligen? jisses ja, en ny klänning för varje låt eller något, hade varit bättre att ha några färre så kunde hon hållt sig till de som faktiskt var fina istället! Som den svarta, nej inte nunne dräkten (vad sjutton var det!?) den andra jättefina förståss. Jaja imponerande att hon faktiskt hann byta om och snygga till håret mellan varje låt i alla fall:)

sånt jag tycker och tänker

om låtarna och deltagarna, för när det är melodifestival då är det grejjer!

Nina med tick tock. Jisses vilka kläder va? hu. Men det märks att hon är musikalartist,bra på scen. Sounder var väl skönt, men jag kommer inte ihåg något av låten mer än det..

Jonathan
med welcome to my world, Ja han hade ju fina biceps och var lite söt, kanske rentav kan bli snygg en dag. Låter lite som en jingel till en serie, skönt sväng.

Shirley
med hjärtat fyllt av ljus. Lite besviken på henne, hade velat ha mer power i låten, men skön att lyssna på ibland. Men det där svävande blå skynket? Någon mer än jag som tänker på Carola kanske?

Scotts
med jag tror på oss. Chilla, ni är bättre än så!hade förväntat mig mycket mer! Det räcker nog inte att vara söta här tyvärr!

Emilia
med youre my world. Jag blev sjukt imponerad, otippat sound men bra! Och så är hon ju söt med:)

Alcazar
med stay the night. De behöver en bättre stylist, fort! Kunnde ju för tusan inte tänka på annat en kläderna! På tok för mycket disco neon färger och det överskuggade allt, har ingen aning om hur låten lät.

Caroline af ugglas
med snälla snälla. Jag hade inte så höga förväntningar men det gjorde att jag blev lite impad, det lät mycket bättre än förra gångrn hon var med och hon var även mycket sötare ikväller! (nej det betyder inte att det var jättebra, bara bättre).

Marie Serneholt
med disconnect me är för mycket en i mängden för mig, bättre kan hon. Hoppas jag.

Efter första gallringen tror jag och hoppas på Nina & Emilia(som var bäst)!

förresten!

Melodifestival ikväll! Vilka vinner? De tror på shirley Clamp (by the way så har jag jobbat med hennes före detta wooho) och Alcazar men jag vet inte, Scotts Henke går ju långt bara på utseendet och "Big big girl" Emilia kanske kan skrälla igen, eller vad tror ni va?
 

Nu..

... har jag varit kass på att skriva, men jag lovar det här inlägget väger upp en hel veckas frånvaro;
Jag har varit sjuk, ganska illa med feber och halsont. Värst har febern varit, högre än jag velat erkänna för då hade det varit raka vägen till doktorn. Det var nämligen så att jag under febertopparna inbillade mig en massa saker, bland annat (detta är på fullt allvar, jag lovar!) har jag varit helt övertygan om att kossor ÄR lila. Helt övertygad och jag tyckte att jag tänkte klart vid det tillfället. Illa!
Jag skulle till götet med Matildan idag, men det gick ju inte, men en timme i sölvesborg med mor o far gick och resulterade i en jättesöt 50-tals blå prickig klänning! yes yes den kommer bli välanvänd!

vad är det för en dag? är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är Linas födelsedag hurra hurra hurra!

så helgen då? Den var kalas. I fredags vart det kalas hos mig med semlor och annat gott. Jag ska till hälsa och helhet och ha det gott, mm presentkorten därifrån gillades, jag ska också kolla in när Humphrey Bogart säger This is the beginning of a beautiful friendship i Casablanca eftersom han faktiskt aldrig sa play it again Sam där. Det ska också ätas godis och skrivas dagbok, eller ja.. jag får väl försöka med den där dagboken i alla fall ;)
Lördagen
spenderades med shopping och en härlig fest på kvällen för Amanda som fyllt 25, grattis till henne! Jag tror jag somnade vid femtiden så söndagen blev ju inte så aktiv för min del :p men festen var väldigt skoj i alla fall!
Och så i dag, den stora dagen då jag blev väckt med ja må hon leva och frukost på sängen, inte illa det inte :) Av Wiveca fick jag sexpiller och snopp-mint-tabletter,haha galning! Hur ska man toppa det när hon fyller år?
Bra dag, och nu väntar snart tacos och ännu mer semlor, det gillar vi!

RSS 2.0