Bra dagar

Goood morgon Sverige!
Usch vad trött jag var i morse, uppe med tuppen eftersom jag strax sticker iväg till Farnham (ca en timme med tåg från London) för att fört träffa Anna och sedan familjen Gerean/Ryland :)

Var förresten på Fika på Brick Lane här i London i går. Mmmm vad gott med kladdekaga! Och Zoegas kaffe! Sedan stack vi vidare till the Scandinavian Kitchen och köpte jäst, havregryn och annat bra så nu kan jag äntligen börja baka lite :)


I'm back!


Gud vad skönt, förkylningen börjar äntligen släppa! Gillar inte det där mellantinget, ni vet då när man mår dåligt och är orkeslös fast inte riktigt sjuk? Tur att det kom som det gjorde i alla fall och inte medans mamma var på besök i helgen:) Vi hade det mysigt. Vi drack vin, shoppade, drack vin, åt god mat på favorit puben och drack lite vin till!



Rött, vitt, rosé, alla goda ting är tre ;)

Hon hade med sig knäckebröd och osthyvel till mig! Gissa vad jag äter minst två gåger om dan nu?


saknar lust och energi, sådant vi är förtjusta i

Ledsen för bristen på uppdatering. Har en massa kul att berätta, men inte tid eller energi till det. Mamma var här, sen åkte hon och jag blev sjuk. Väldigt, väldigt synd om stackars mig va? ;)

Bra dag

Som började med att tuben till tate modern strejkade lite, inte så värst för min del men för de andra. Och värre har man allt varit med om här. Det är märkligt, alla vet att systemet felar här ganska ofta, ändå blir det totalt kaos när det händer.. Englishmen!


London Bridge station


Var i alla fall kulturell ihop med Marie och Yoanna och letade inspiration till vårt projekt. Och inspiration hittade vi, blir tyvärr ingen bild på inspirations-konstverket men jag kan ju berätta att vi ska skapa något som var kvinna behöver fast men kanske inte vet om det än :) Det kommer bli roligt (Det betyder kul på svenska!)



Marie fra Norge vid Themsen

Efter besöket gick vi på promenad längs med Themsen, det var kalt men soligt och fint:) Appropå kallt förresten så låter det galet med Snö i Skåneland nu! Här har jag bara använt ytterjacka i 3-4 dagar, känns som man valde rätt år att flytta till London:)

Nu har jag precis klämt lite rödvin med Isa (helt traditions enligt, pub på onsdagar och vin på torsdagar medan mr Cyprus fixar till sin tvätt), trevligt fast jag längtar ordentligt efter bingen nu. Måste ju upp med tuppen och hämta mamma på Heathrow i morgon :)

pubkväll!

I går kväll ställde Svenska kyrkan här i London till med pubkväll. Tverligt, det var musik och så öl förståss:)



Kvällen avslutades förståss på Harcourt arms, puben tvärs över gatan, och då blev det nästan ännu trevligare ;)

Onsdag i London.

Onsdagar är utan tvekan de dagar som det händer mest på. Marketing communications från 9-13.30. Sen sightseeing och efter det bär det av mot Svenska kyrkan där man är till tio på kvällen kanske. Det låter kanske som världens drygaste dag, men åh nej. 5 tjejer på sightseeing/shopping samt kanelbullar, kaffe och svensk & dansk öl med Svenska kyrkan är riktigt skoj :)

Fick dock hoppa över det mittersta idag, Mamma kommer och hälsar på på fredag så jag och mr Norway var tvugna att städa hela lägenheten i stället :/ Shyst hej-då-present till honom va? ;)




Här har ni Marie fra Norge precis innan det var dags för seminariet. Hon är tredje medlemmen i group Scandinavia och min sammatbetspartner i samtliga ämnen :) Vi ska till Tate modern i morgon!!

Meet Christel

En ganska bra dag. Det är bara den norska flytten som spökar (Har vi  hørt det før? :p). Lite pr i skolan där jag och en tjej till blev utvalda att representera hela årskursen i skolmötena (inför något motsvarande våra ledningsgrupper på skolan tror jag). Kul, har dock ingen aning om vad jag gjort för att han skulle peka ut mig, håller mig så tyst som möjligt på lektioner med 150 pers i :p Vi påbörjade även våra portfolio projekt så jag är numera stolt medlem av group Scandinavia! 2 Danskor, 2 Skåningar och 1 Norska.

Lunchade med den ena Danskan, Christel, på Holloway roads mysigaste cafe idag, meget rart!





Nu blir det till att uppdatera sig i marknadsmixen inför morgondagen, oh yes:)


Förresten så :)

Karamellkungen finns i England! Blev överlycklig när jag såg lösgodiset! Snor dyrt så klart men åh vad gott :)

En bradålig helg..

Bra för att vi hade en väldigt skoj avslutande kväll med Steiner i går. Några flaskor vin, massa öl och ett tequila race senare var vi alla väldigt glada och små kära i varandra:) Tänkte presentera flatmatesen för er:



Vi har Kate från Wales som inte gillar kameror. Hon pluggar till jurist och älskar kläder :)



Vi har Rachel från Irland som pluggar Engelsk litteratur och även hon älskar kläder:)



Och här har vi Steiner från Norge. Mannen som springer hela vägen till affären av ren omtanke. Han är musik killen som tyvärr lämnar oss när som :/

På bilden har vi också Mr. Cyprus. Jag kan knappt uttala hans namn så tänker inte ge mig in på att skriva det. Fotbolls kille som dricker större Tequila shots än någon annan jag känner!

Vi har även Dan som jag inte sett så mycket av. En Engelsk kille från Reading som förser oss med förnödenheter så som vinglas och öppnare:)

Även bra för att jag har haft en trevlig dag på Westfield, Londons största shoppingcenter med Isa och Anna!
 


Stället är sjuuukt stort! Uppskattar att vi klarade av 1 fjärdedel idag, bland annat besökte vi en av de tre make-up-store butikerna som finns i London, bra:) Fick även med mig lite body butter och en fin top-shop kavaj hem!

Dålig för att feberna har härjat och att mr Norway flyttar. Hoppas hans ersättare är en riktig pärla :)


Pan the man!

Så vad har hänt sen sist? Tja, skolans administration är ju katastorf så känner mig som ett nervvrak mellan varven. Dessutom är hela lägenheten sjuk, eller en del har börjat tillfriskna men jag räknar iskallt med att den som hitills klarat sig åker på det i dag, senast i morgon :p
Som väl är händer det mer och mer bra också. Som att dricka liite för mycket gott vin med Isa samtidigt som man kollar in när någon försöker lära sig stryka. Jag vet det låter inte så kul, men prova efter några glas vin så lovar jag att det är riktigt skoj :)
Sen har jag hälsat på peter pan i Kensington gardens med Christel och Jen, vi gick runt i flera timmar i Hyde park och hade det mysigt:) Det är ganska ovanligt att en storstad som London har så många så stoora grönområden, men vi gillar det!



Bilden är lånad härifrån eftersom jag inte hade med min egen kamera :/ ska bli bättre på den fronten:)

på bättre tankar :)

Shit pommes vad jag låter deppig mellan varven! Sorry för det, blir aningen grinig av att inte få sova så mycket som jag vill :p Flatmatesen är ju faktiskt ganska bra. Rachel och jag städade av äcklet i lägenheten idag och mr Cyprus dödade precis en spindel till mig :) Cheers mate!
Så allt är inte skit, bara ljudvolymen :p

Home sweet home ;)

Tänkte faktiskt det innan, att jag skulle hem till London igen efter en härlig helg i Guildford. Men hem till London? Hur galet låter det inte? :) 

Helgen var som sagt bra. Med shopping i Guildford (där jag skulle köpa en skolväska och skor men kom hem med tre linnen, strumpor och ett jättefint top shop halsband i stället!), middag med mycket vin hos Wendy och David i Worplesdon och som avslutning lite vandring och lite pub i dag. Härlig helg!



så där en 20 grader varmt och sol var det, inte helt illa:) Hur är det i Sverige? ryktet säger minus gradet nattetid!?

onsdagar på Harcourt street!

Måste ju berätta om Svenska kyrkan här med förresten. De har något form av event här varje onsdag för folk under 25 år från Sverige. Så i Onsdags var jag där med Isa, kollade på Patrik 1,5, käkade marabou och KANELBULLAR. Riktigt roligt var det, och när det var slut begav sig hela gänget till puben på andra sidan vägen för lite öl,kan lätt vänja mig vid sådana onsdagar:)





SKÅL!


one week down


Så där ja, första skolveckan avklarad. Det kommer bli mycket  att göra (en uppgift har redan skrämt slag på mig!) men det blir nog en hel del skoj också:) av fyra ämnen så verkar ett tradigt, mycket med tanke på läraren men när man tröttnar på honnom kan man alltid titta på det här i stället:



Utsikten är helt okej, liverpool street rakt föröver ungefär :)

Nu blir det plugg plugg plugg kvällen lång med Ahlgrens bilar till sällskap så jag blir färdig innan färden bär av mot Woking i morgonbitti, ska bli skönt att träffa vänner, dricka vin och få sova en hel natt! :)

tack kära grannar!

Jag har sovit två hela nätter här sedan jag flyttade in för snart två veckor sen. I natt sov jag tre timmar, TRE! Jag behöver nio timmar. Jag är trött. Hej och god natt...

På inrådan av Carina Tisell..

Är jag nu med i min första fototävling:)

Temat var rörelse och jag tycker nog att den här passar in bra på det. Om den är tilräckligt bra eller ej är en annan femma. Jag gillar den, men det kan ju vara för att jag vet att det är världens sötaste lyckliga lilla tjej som springer och att hon blev dyblöt några sekunder senare...



Vad tror ni? har jag chans att vinna lite kamera prylar? :)


Att bo i London har sina fördelar..




Som på tråkiga Söndagar när man känner för att gå till Camden på si sådär 20 minuter :)

Så blev den tråkiga söndagen ganska bra ändå. Först i Camden och sedan puben med Kate (grannen) vilket var kalas trevligt. Hon fick dock inte nog utan fortsatte festandet till lite i å-t-t-a i morse! Galet! Dessutom innebar det ca 2 timmars sömn för mig för här är riktigt, riktigt lyhört! Så nu är jag trött och säger godnatt kl 20.22 från London.


En Lördag kväll i London


Kan lätt spenderas här, på Sawyers arms i paddington. Lägg till trevligt sällskap och god mat så är kvällen perfekt:)
 
Jag har varit här flera gånger innan för det är en fantastisk pub. God öl, bra mat (burger king burgarna kan ju ta och slänga sig i väggen!) och trevlig personal. Väldigt bra upplägg där inne med, massa olika nivåer med en halv trappa hit och en halv trappa dit som gör det ovanligt samtidigt som det är klassiskt fint därinne:)

I kväll var det Jag, Isa och Melka (isas mamma) som käkade, riktigt trevligt!


Bilden kommer från tripadvisor.co.uk, kände inte riktigt för att fota stället när det vräkte ner....


Fredag kväll på holloway road.


Och ungefär så här kan den se ut..



Jag blev så glad när jag såg att det var tag en betala för två disney filmer på morrisons idag så jag slog till med favoriten Pocahontas och Mulan. Till det blir det te, hula hoops och hemmakvälls-godis!

Men först ska vi se hur det går i Idol för kvällen:)


RSS 2.0