welcome to my crib.

så här bor en fattig student i England. Jag har haft en väldans tur för det är helt nyrenoverat, ingen har bott i detta rum innan mig, bra va?:)Det är inte som en svensk nyrenovering men i alla fall! Tur är också att detta lilla ställe ligger ca 10 min gångväg från skolan, särskillt med tanke på att en del studerande pendlar i två timmar på varje håll(!) för att komma hit...



Skrivbordet med eklaminat, vinröda lådor och limegrön vägg:)



Det är lyx att ha ett eget tvättställ på rummet!



Parfymen heter DREAM och på halsbandet står det To not dare is to have alredy lost. Det försöker jag tänka på varje dag:)




Förvarar för tillfället all min mat på rummet så försöker i alla fall ställa upp det lite snyggt..



Och så sist men inte minst bingen. Köpte täcke och kudde för 450 spänn inne på selbys härrondagen, utförsäljning var det och jag sover som en gud i det!

Så ser det ut. Litet men frächt och fint:)

sorry..

... det var inte meningen att låta så depresiv innan. Eller kanske var det meningen, men det var då. Nu hoppas jag att allt har klarnat lite med skolan. De var trevliga, tillmötesgående och bjöd på vin (hur ofta händer det på Svenska skolor?? vitt, rött, rose och öl i mängder!), så borde inte ha låtit mig skrämmas så lätt igår.. Men men nu håller jag tummarna för att allt har löst sig, det sa de i alla fall :)

Hur har ni det där hemma? vad händer? Och hur går det för alliansen? är så nyfiken!



Have faith!

fuck!

Åh så naivt att tro att de skulle bli bättre när det svåraste var avklarat (boende och betalningen till skolan)! Blev riktigt avskräckt av läraren igår, hon sa i pincip rätt ut att man mer eller mindre struntar i eleverna och man får klara sig själv. Skoj att ha henne i ett år:( Man ska även se till så att man planerar in rätt föreläsningar själv för man ska dras med dem i ett år, men hur vet man det? och ingen kan man fråga. ALLT ska skötas över nätet.. Det här är nog ingenting för mig ändå. Min magkännsla har sagt till mig att skita i det här så många gånger, och ändå har jag fortsatt eftersom jag drömt om england så länge...FAN! lita alltid på er magkännsla. Det här är det dummaste jag gjort i hela mitt liv och så är jag så illa tvungen att stanna här i ett år..
Åh vill bara hem till Mjönäs och lite trygghet nu...

hej hopp!

I brist på internet uppkoppling och tid har det varit lite dålig action här men kan nu berätta att det ser ut som att jag har fått ett rum! 10 minuters gångväg från skolan och Emirates stadium ungefär = perfekt:) Så håll nu tummarna för att inget ska kladda med detta som det har gjort med allt annat!

I morgon börjar skolan, eller ja vi har ett info möte på 1,5 h ungefär men ska bli spännande att få träffa de man ska gå med. spännande och NERVÖST! Efter mötet ska jag förhoppningsvis på tur i London eye med pappa:)

Det har varit hårt jobb sedan vi kom i Torsdag men vi har unnat oss en par öl på puen om kvällarna och igår gjorde Jennie och Muth oss sällskap, riktigt skoj att de ville komma och hälsa på!

now off to the beer, önska mig lycka till i morgon:)

snart så!

Idag Malmö med Cissa.
I morgon packa.
I övermorgon London med pappa!

Håll tummarna för mig och att jag ska hitta ett okej boende! är väldigt nervös över det..

Men det finns ljusglimtar,

fina stunder med underbara människor som gör att jag ändå vill tillbaka...









Den dagen var den bästa Engelska dagen hittills, även om det finns många många fler bra :)


Hemma, hemmabakat, mys och en jävla massa skit!

Det tog några dagar att komma ner i det vanliga tempot igen. Att kunna slappa framför tv:n, inte gå vansinnigt fort och att inte ha handväskan framme på magen längre. Så nu har jag njutit i en vecka:)

Fram tills idag ungefär. råkade komma över information på skolans hemsida om att mina betyg måste vara översatta till Engelska för att jag ska få komma in på skolan, ämnena är redan ok, men just betygen och deras engelska motsvarighet måste vara officiellt översatt. Eftersom jag inte har det är chansen ungefär lika med 0 att jag får gå på skolan alls. Trevligt att få veta detta så där en vecka innan. HAR MAN BLIVIGT ANTAGEN OCH FÅTT SIN PLATS BEKRÄFTAD BÅDE FRÅN SKOLAN OCH EN STATLIG INSTUTITION TROM MAN FÖR TUSAN ATT ALLT ÄR OK!? fy fan vad arg och besviken jag är, skolan har hela tiden varit vansinnigt dålig med information och jag lovar att jag hade valt annorlunda om jag valt idag.

Kul det hade varit om jag skrivit under papper på boende och sedan upptäckt detta. pyts bort med de pengarna!

URK vad jag är irriterad! är inte så jävla sugen på det här äventyret längre!

Hello Sweden!

Skrev precis ett langt bra inlagg som forsvann. Jiter inte repetera men det stod ungefar myskvall med kantarellmackor i Sverige i kvall och hela London ar kaos eftersom tunnelbanan strejkar. Det ar galet!


upp och ner, ner och upp grisen gal i granens topp!

Gårdagen var bra:) Lite Convent garden, en pub på Leicester square, Camden lock och market, Kensington gardens och så puben igen. Det är så det ska vara att bo i London!

Det har blivigt lite boende kris igen, tydligen kan man få boende en dag och sen kan landlorden ändra sig på några timmar.. så står man utan igen. INTE SÅ SKOJ!

Jaja ska snart iväg och träffa Lisa och i morgon åker jag hem! gud så skönt det ska bli att kunna slappna av lite!

vi ses!

REKLAMVARNING ;)

Hej! Måste än en gång skriva på det kanonställe jag bor på! Det det heter St Davids hotell och är inget lyxigt på något vis, men det är relativt billigt och framförallt är det frächt (vilket är svårt att få tag på häromkring). Dessutom är personalen jättetrevlig. Det ligger på norfolk square nära paddington och jag tror att alla byggnader runt squaren är hotell och bnb's, har bott på ett tidigare som heter Belverde och det var lika bra det med:) Det finns minst tre pubar inom 3 minuters gångväg, + ett par restauranger, små butiker och inte minst tre centrala tunnelbanelinjer!

Det ser ut ungefär så här:



Det finns en liten väg mellan byggnaden och häcken som man inte ser men trafiken på den är minimal. Och det är verkligen ingen gamal lurig bild utan det ser verkligen så här frächt ut i verkligheten med.



Ett singelrum, mitt har andra färger och är en ännu mindre variant uppe på fjärde våningen (OMG vilka trappor, men de bar upp bagaget!) som ochså är takvåningen vilket betyder att utsikten är helt okej:)

Jag har det ganska bra ja, och i morgon kommer anna och hälsar på, det kommer bli bra:)


fjarde september, three more days to go!

Sa jusst nu sitter jag ganska slut pa et sunkigt internetcafe i Islington. Har varit och househountat hela dagen i gar och ska snart pa et igen. Sa om nagon har tips pa var man kan bo sa ar det valkommet:)
I morgon tar jag en paus fran letandet och spenderar dagen som turist med Anna, ska bli valdig skont!

Dessa dagarna bor jag pa ett ganska billigt hotell som jag vill rekomendera, det a litet men fracht. StDavids heter det och finns pa Norfolk square ungefat 2 min fran paddington station. Personalen ar jatte trevlig och dessutom ar den ena killen do snygg och trevlig:) Alla byggnader pa squaren ar vita fina gamla engelska med en mini park i mitten sa omradet ar jattefint med tva pubar och x antal restauranger inom 3 min gangavstand. Det ar ocksp nara kensington gardens som ar superfint!

pa tisdag aker jag hem for ett par veckor, ska bli skont. Sa da ses vi kanske! :)


RSS 2.0