Sugen på en renovering?

okej, så jag är väl lite kass på det bär bloggandet känner jag. Blir kanske lite väl långa uppehåll.
Men nu är jag här! och då måste jag självfallet berätta om Stoby Måleri AB i Hässleholm där jag gör min härliga praktik! Stoby är dels en butik som säljer kök, bad, vitvaror, tapeter, färg och golv, delar nummer två och tre är entrepenad och industri vilket innebär att du bara behöver gå till ett ställa för att renovera exempelvis köket så fixar de allt. De ritar, planerar och genomför renoveringen så kunden behöver bara vända sig åt ett håll för att allt ska ordnas. Bra va? Så där är jag nu. Jag har ritat en hel del, sålt lite tapet och färg lärt mig lite marknad och nu, den senaste veckan, har varit med entrepenadkillarna ute på fältet. Höjdpunkten var lätt besöket av MFF:s nya hem arena, Swedbank arena där Stoby står för golvet. Hyffsat maffig aren det där. Bara fläktsystemet var KOLOSALT!
Så nu en fråga: Gissa vem som har tur och får följa med och kolla på MFF:s första hemma match på arenan? va? va?
Jag har kommit helt rätt.


everybody´s somebodys fool

En tanke som slagit mig under mina veckor i Hässleholm är att killar tycks förlova sig vid tidigare ålder där... hmmm. bara en tanke alltså.. 

Blandade förresten färg till Glenn Wish idag tjohoooo! det ni!

dude, the night is long!

Hoppla! Jag har åter tillgång till bloggen! Dra på trissor, inte en dag för sent...
Melodifestivalen!! Den sågs med gott sällskap på ett kalas i Åhus! Stämningen på topp, bubbel ,god mat och lite sån där små lyx som det ju ska vara när det är dags för final! Det var förresten Matilda vi firade. Hon bjöd på galej för att fira den STORA tjugan! Min present rockade, i alla fall enligt mig! Silver ring med stor sten i en ask för bröllops smycken, rosa med blom-krusidull!
Så tillbaka till melodifestivalen. Favoriterna HEAT och Emilia gick det ju inte så där bra för men gissa om jag var glad att opran(vad hette hon? Maria Erman  känns rätt, med det är väl hon i lets dance? kan ju knappast heta samma) gick vidare i stället för Måns eller Uggla eller EMD eller Sarah Dawn finer för den delen, visst bra låtar, men en chans internationellt? knappast, då behövs något som sticker ut mer (på ett icke Ugglas vis..). Jag tror det kommer gå riktigt bra för Sverige i år.. äntligen :)

Resten av helgen var förresten också kanon festligt kalas för Emla i Fredags(tårta med feer på, jättesöt!), lunch dejt med Emelie och kalas för Rasmus. Full rulle alltså, inte undra på att man är sleeeten nu.. Så god natt:)

090308

åh så skrev  jag inte om melodifestivalen igår heller! illa! Men kollade gjorde vi.. usch ja. Medverkar man i den Svenska melodifestivalen ska man för bövelen sjunga på Svenska eller Engelska! Dessutom ska man helst kunna sjunga lite bättre än en medelsvensson! Inget namn nämt. Sarah Dawn Finer var bra men skam att inte star pilots gick vidare, okej så de lyckades kopiera minst två sånger och göra till en låt, men va fan det lät ju bra!
Det var föresten kalas igår, 18-års fest för Albin. Härligt och lite tungt idag. Då är det lagom med film mys och te:) mmmm..

Freeedom, i´v been looking for freeedom!

Idag är Lina leeeedig! åh vad skönt, behövs verkligen! Ska fixa håret hos Amanda och träffa Emla för att kränga kakor. Mmm härligt!
I morgon ska jag inreda vårt badrum på praktiken. Det berhöver verkligen en uppfrächning! Och så är det ganska ball om jag får fixa hur det ska vara med kakel och möbler:)
Det är sjukt kul förresten, att få hålla på med inredning nästa hela dagarna alltså. Det är totalt min grej!

Listen to your heartbeat...

... kan man låtsas lite att det är i alla fall.
 Först ut då är Agnes Carlsson med Love, Love, Love Snygg tjej (håret leker man inte med, gilla!)med en låt i mängden, inte bäst, inte sämst heller vilket brukar innebära att den lätt glöms bort... 
Star Pilots med Higher You trade your passion for glory Sjöng de verkligen så eller hörde jag fel? Om de sjöng så kan man ju konstatera att de gillar Eye of the tiger i alla fall. Annars en skit bra låt, gillar den skarpt!
Susanne Alfengren med du är älskad där du går Skön ballad. Kommer att vara härlig att ha i bakgrunden nästa gång man tar ett hälsobad. Ingen favorit till ESC dock.
Anna Shalene och Maria Killing me tenderly okej, blir säkert en radio hit. Blir bättre och bättre ju längre man lyssnar på den..
Torleifs med Sweet kissing in the moonlight gillar ju sånt man kan dansa kasedans till! Åh han inte denna vinna OCH bli en radio hit? Håll med om att det skulle vara lite skoj att höra den på dansegolvet på nån nattklubb! Heja heja Torleifs!
Sarah Dawn Finer med moving on Ytterligare en skön ballad, gillar scenografin.
Nex 3 med Esta noche (eller denna kvällen) Nej, jag förstår mig inte på rap. Inte gilla! Men det som är på Spanska är härligt.Synd att det andra låter skit...
Malena Ernman med La Voix (vad det nu betyder) Inte min grej direkt men en fiktigt fin låt och hon sjunger bra:)
Så vad ska man tro nu då? Ni vet kanske man jag har hållt mig borta från alla löpsedlar minsann. Jag gissar på Star Pilots (som var bäst) och Agnes (som var snyggast)! 

those roses are red!

Så skrev jag inte om melodifestivalen igår. Dåligt! Jag såg den inte ens. Dåligare! Får komma igen med det senare när jag kollar reprisen minsanneda!
Vi firade Kim som fyllde 20 i går, skoj och hårt med nostalgisk msik (Aqua)! Efter förfest, där det bland annat bestämdes att nästa utgång ihop blir på gayklubben in Göreborg, så blev det Taste (åhå vilken chocker va?) och Class som var bättre än vanligt med härligt folk, inte världens sämsta musik och rätt jacka en gång! Vi traggade gamla goa tider mest hela tiden, man stötte ju på folk från förr i världen (pommes vad gammalt det låter..) hela tiden. Gött!
Det känndes ganska bra faktiskt. Dissen satt rätt och tji fick du, bättre lycka nästa gång va ;)

RSS 2.0