upp och ner

Sa da har jag varit har i en vecka:) For det mesta bra, men jag ar redan sa valdigt trott pa att inte ha ett eget stalle att bo pa... ucsh! De jag bor hos kan namligen vara lite nyckfulla, ena stunden ar det fantastiskt att jag ar dar och andra sa ska man helst darifran fortare an kvickt!  Gor nu allt for att hitta nagot annat fort sa jag kan slappna av och aka hem tva veckor innan skolorna borjar, det hade varit saaa skont! Att bara fa slappa vid tv:n ett tag om man vill. Sa skont det hade varit nu! 
Frustrerad ja, men det fina ar staden och atmosfaren. Ar helt overtygad om att jag kommer trivas bra sa snart jag far komma till ro :)


Hej Hopp!

Fredag kvall i Guildford. Nyss hemkommen fran storstan. Tankte ha en mysig kvall framfor tvn. Guess what? have no idea on how to turn it on, tekniskt snille som man ar :p

Somliga saker blev lite klarare i dag, men det dar med boende har fortfarande inte redat ur sig.. An sa lange bor jag hos Pat och Mervyn mellan Guildford och Woaking, men eftersom det hela tiden gar bussar till Guildford sa ar det mest dar man ror sig.. Stan ser ut ungefar sa har..


Bilden ar inte min egen (eftersom jag inte skriver pa min dator sa kan jag inte ladda upp egna an) utan hittad har

Jatte mysig och fin stad, ganska stor (myyycket storre an k-stad) men har en mysig sma stads kannsla, sa jag trivs som fisken:) Ar absolut vart ett besok pa er semester!
Kan aven tipsa om att ta er till Clapham junction, ligger i utkanten av London men val vart tiden det tar att ta sig dit, sa fint dar ar! Och alla som sager att det inte finns nagra snygga engelsman har inte varit dar minsann, bade Isa och jag blev MYCKET possitivt overaskade! 

XO!


mind the gap!

Sa har jag varit i England tva dagar. Har hunnit med en massa och fatt tio nya fragetecken pa kopet. Men det ska va losa sig. Den storsta bummern ar val att jag antligen har fatt ett knapphandigt schema over de forsta dagera, and guess what? lektioner och introduction meetings borjar inte forran i slutet av september! Sa da undrar  man ju vad jag gor har alla redan? Trivs gor jag i alla fall, har ju bra ungange och boende i Guildford. Hoppas bara jag kommer trivas lika bra sen nar jag hittar annat permanent boende :p

I gar var jag i London och besokte skolan den verkar helt okej, de flesta var jatte trevliga men dar ar ju nan man kan undvika att komme i kontakt med nar man val borjar dar ;)
Sen motte jag upp Isa som ocksa flyttar hit i host! Vi kakade lunch, drack starbucks kaffe och spanade efter boende, det gick sa dar... 

I morgon blir det London igen, minst tva viewings, forhoppningsvis fler sa hall tummarna for att nagot ska vara bra (standarden ar inte riktigt vad vi ar vana vid)!

ha det gott

xo

 

Englandia it is!

Ar framme och safei Guildford:) Vi har det kanonbra, hade en liten mottagnings kommite som hamtade mig pa flygplatsen idag, deiligt:) Sen har vi bara myst och lekt mamma, pappa, barn hela eftermiddagen.
An sa lange anvander jag Pat o Mervyns dator men sa smaningom kommer jag kunna skriva med a,a, o igen.

Morgondagen kommer besta av skol besok och househounting, wish me luck (will need it)!

xo

DEPARTURE

07.00 sticker vi hemmifrån. vid 12.30 landar jag på Gatwick. Där hämtar Pat, Isobel och George mig, så härligt! Sen blir det en riktig catching up kväll!

Vet inte ens om jag har berättat varför jag sticker till London? Jag ska bli lite mer lärd och plugga anons, marknadsföring och pr på london met uni, känns som min grej :) Utbildningen är på tre år men får se om jag håller ut så lägnge, jag ska bli kvar till Juni i alla fall (med en liten jul visit i vinter) så får vi se om jag jiter fortsätta eller om jag tröttnat på storstan. Troligen inte;) 

Kommer sakna mycket under tiden, men å andra sidan FAN VAD SKOJ JAG SKA HA:)




Dessa små änglar möter upp mig på flygplatsen i morgon, härligt:)


2010-08-24 11,25

I dag är jag så fruktansvärt nervös. 11,25 i morgon lyfter planet från kastrup och än är det mycket som ska hinna fixas... uscha!

Svensk hej då afton med familjen

Jag åker om 4 (!) små dagar. Helt otroligt. Jag är överlycklig och totalt skräckslagen om vart annat. För tillfället känner jag mig ganska lugn, förmodligen på grund av att vinet jag fick från världens bästa Torsten idag är slut om så där en kvart ungefär:) Väldigt gott, shiraz Rose från jacobs creek, det rekomenderar jag!

Snart ska vi käka rostade mackor med kantareller och efter det blir det kräftor. Hur mycket Svenskare blir det? :)


Brunette:)

Har idag sagt hejdå till mina trevliga jobbarkompisar, lite vemodigt men har tröstat mig med en ny hårfärg:) Känns riktigt bra och jag har blivigt försäkrad om att brunettes do have more fun! Dessuton är jag nu förvillande lik Emma Watson säger de, kan inte riktigt se det men eftersom hon är vacker tackar jag och tar emot!




Emma? njae. Men jag gillar det.
Lite på gränsen om man kan kalla det brunett men jag inbillar mig att det är mörkare i verkligheten:)


Inget gott som inte har nåt ont med sig...

Det kommer att bli så bra:) Men oj vad jobbigt det är att säga hejdå till alla. Idag satt jag i mormor och morfars sköna uterum för sista gången och bara njöt. Ikväll ska vi köra drink kväll med några tjejer för sista gången. I morgon och på fredag är det alla på jobbet och sen i helgen blir det kompisar och familj.. Tur det bara är England jag ska till, då kommer man ju hem mellan varven. Hade det varit new york hade jag varit helt förkrossad nu :p 

ett steg fram och tre tillbaka ungefär...

När man får ett mail från bravofly om att bokningen inte gick igenom så där sju timmar efter att man bokat blir man inte glad, om man dessutom upptäcker att de kräver mer i betalning för att man ska få tillgång till biljetten blir man ännu mindre glad, när de sen säger att det inte går i alla fall blir man riktigt ledsen!
Har dock haft banksnack och bokat en lägenhetsvisning så lite smått går det frammåt i alla fall...

GUD VAD JAG LÄNGTAR!



2008 tror jag, en bra resa :)


Inte långt kvar nu!

EN STYCK ONE-WAY-TICKET ÄR BOKAD OCH KLAR :) Jag är så glad, och så fruktansvärt nervös! Men nu är det spikat, om en vecka, den 24:e så sticker jag! Klockan 12,20 landar jag på LGW och tar första bästa tåg till mina underbara vänner i Guildford! Veckan kommer jag spendera dagtid i London med att leta boende och helgen spenderas med en hel del catching up. Gud vad spännande, och skrämmande!

Jag har förresten glömt berätta en jättebra sak, ISA som jag umgicks med förr ska också flytta dit i dagarna, tack för facebook, annars hade vi aldrig upptäckt det! skönt att ha nån där som är i samma båt:)

Och jusst det, OM NÅGON HAR EN SOFFA ATT LÅNA UT I LONDON SÅ KAN NI VÄL BERÄTTA DET VA? :)

RSS 2.0