that´ll do donkey!

I morgon beger vi oss till England minsann! fan vad skoj det ska bli!


Konstateringar under en uppsats skrivning

  • Norska är lättare att förstå när det pratas än när det skrivs.
  • Danska är lättare att förstå när det skrivs än när det pratas.
  • En del företag vägrar låta google översätta innheållet åt dem. pft! Det är dumt.
  • Världbanen är nog en rätt bra grej.
  • Jag blir snurrig av alldeles för många förkortningar.

walking through the streets of London... na na na na

om en vecka sitter jag i den Guildfordiska trädgården och njuter. Vi ska träffas, pubba och shoppa förstås:) Lite synd är det att jag missar det omtalade sexpartyt på fredag men ska försöka komma över det på the swan när jag sitter där med gott sällskap och en öl i handen. ska vi ta en musikal eller två? tror det. mamma vill se grease och dirty dancing. Jag vill se billy elliot, the lion king eller möjligen we will rock you! Fast vänta, det finns ju massa teatrar med! Breakfast at Tiffany´s är underbar!
Och åh, jag längtar efter maten! barbeque in the garden, chinatown, fish ´n chips och så morsdag på restaurang, kanske  i notting hill? eller jag vet, på andra sidan, east end, det hade varit grejer det! 
Nu ska jag plugga. usch, men jag fortsätter att drömma!

jeeeey

Det är något med skolan. Typ svamp i väggarna eller smittbärande böcker... Innan ekbacken var jag inte sjuk så ofta sen så har det ena avlöst det andra. Under praktiken på två månader var allt prima men väl tillbaka i skolan så kom maginfluensan och nu förkylning och feber. Alla tiders!
Om en vecka sitter jag på planet till London. Då ska jag vara jätte frisk!

vad hände där då?

Var hos Matildan i går när den söta Norska guten (som för övrigt är väldans lik Viktor, eller hur?) vann och det var ju bra. Minde bra var det att Marlena kom typ 4:a från slutet. Men hallå? Och sen var övriga väldans insatta i allt vad som hände under hela tävlingen halva tiden, men inte jag. Men hallå igen?
Men det var en bra kväll.

GAAAHHHH!

 

 Bara en varning. Den här boken kan knäcka er totalt. För er som inte hört talas om den så beskrivs den ibland som marknadsföringens bibel, en bok med ca 3 kg engelsk fackliteratur. Oj oj oj. Någon ser inte fram emot morgondagens tenta nej.

I say no no no

Tentaplugg med flunsan. Det är grejer det ni.. Uscha! Men jag ska fan inte kugga! lite tips & ideer någon? skulle behöva en enorm energiboost känner jag...

så glad och så trött!

Fan va skoj jag har haft idag! Så skoj med den här modevisnings grejen! Trodde inte det skulle bli så bra som det blev, visst gjorde man alldeles för många tabbar och nu sitter jag och tänker; hallå lina, vad tänkte du där egentligen? så klantigt! Men skoj var det och min nya gamla Charletonklänning från 20-talet är sjukt fin! Bilder kommer när jag får dem från fotografen, om de nu blev bra alltså:)
Nu ska en glad och trött Lina ta en tupplur, det tar mer på krafterna än man kan tro sånt här...

Kläder, kläder, kläder!!

Har precis varit och provat massa kläder. Sjukt skoj! Ska visa 6 outfits och en del är sjukt fina, andra känns som härliga maskerad dräkter :) Det bästa är att alla saker är orginal från respektive tidsepok. Det innebär bla att jag ska ha en klänning från 1880-talet på mig, och det känns rätt gött! Det bästa är kanske att jag får behålla en outfit, en röd 20-tals klänning med tillhörande glitterband till pappan och ett långt pärlhalsband! Väldans fin utstyrsel måste jag säga!



Det är inte den här klänningen jag menar, men det var en bra bild med mor som också ska visa lite kläder. 
Ni ska förresten veta hur små folket var back in the days, som vi fick kämpa med midjan! Tur man inte går omkring med det jämt som de gjorde.. huh.. 

vad hände där?

Ibland kommer jag på mig själv med att vara i situationer som jag inte riktigt vet hur jag hamnat i. Som nu, man kan säga det på ett bra sätt och ett dåligt. Vi börjar med det bra;
Jag ska vara med i en amerikansk modevisning! göttans:D
Kanon va? vi fortsätter med det dåliga sättet;
Jag ska klä ut mig till nybyggare och visa upp mig för en liten skara i Sverige.
Så är sanningen lite mitt emellan. Kläder från USA som inspireras (möjligen kopieras) av USA:s utveckling, från nybyggare & indianer till Obama & Paris Hilton. Modevisning för en liten skara i Skåneland som troligtvis har en medelålder på 50+. Haha hur hamnade jag i det här? Det är ju tur att jag gillar att klä ut mig i alla fall ;) 
Och jag kan ju skryta lite med att jag varit med i en Amerikansk fashion show sen utan att ljuga. Eller kan jag det? Jadå!





Snart kanske jag är Kristina :p


sol, vind & vatten, höga berg och djupa hav det är mina drömmar vävda av bla bla bla.....

Totalt omotiverad. I flera timmar har jag försökt skriva rapport. Om förnyelsebar energi. Vad har det med försäljning och marknadsföring att göra? Jag försöker göra det bättre med sol, vind & vatten  tema (ni fatter va, låten?)men nej. Inte det. USCHA!
Den ska va klar i morgon. Kom med ideér! Snälla?

spice up your life!

Spice BeautyEngentligen var jag väl en mmmbop tjej i den åldern men min näst största kärlek var kanske mel c:s byxor. Och volter förresten.
Det roliga är ju att man lovade sig själv att ALDRIG mer ha "sånna där" kläder och nu bara längtar jag efter mel c mysbyxan! Åh så skönt att gosa ner sig i soffan med ett par sådana nu!
Förresten var det väl inte så längesen jag såg viktoria i en liknande klänning? Fast svart förståss. Och någon annan i en Mel B byxdräkt? Aldrig mer var det ja...

          Viva forever!

RSS 2.0