Bra helg!

Jag har varit nere i Guildford hos Pat och Mervyn hela helgen, verkligen skönt att komma från London lite, ut och gå i skogen, träffa alla barnen och slappna av lite :) Och äta mat förståss! åh vad gott, blir ju inga jätte roliga grejer på en student budget direkt :p
Söta George och Isabelle, så mysiga barn det där. Hon är bara fyra och har redan hunnit börja skolan! Sen har de en lillebror på ett par månader som heter Ethan också, en fin liten prick som jag fick träffa för första gången:)
Sötis! och nej jag vet fortfarande inte varför bilderna vänder på sig :/
Han fick en mini gunner (Arsenal) body av mig som kommer passa honom som en smäck!

finfrämmat

jag vet, jag vet. Illa rent men anledningen är bra för jag har nämligen haft Sverige besök! :) Linda har varit här, och det har varit såå skoj :)
Vi besökte vaxkabinettet Madame Tussauds där vi posade med kändisar och tittade på 4D bio, vilket är ungefär som 3D fast det sprutar vatten och luft lite då och då. Häftigt :)
Och så vänder sig bilderna igen! Varfööööör???? Vi var i alla fall på lejonkungen som var jättebra, och Rafiki är min idol :)
och så gick vi på naturhistoriska och Medusa var klart häftigast :)
Sen avslutade vi det hela med restaurang och bar besök på Londons bästa ställe, Camino vid Kings Cross, prova det! Här har vi Marie, Linda, Fabio (?) och Reanne :)
Nu bär det av för lite kvantitativ analys, spännande va? :)

Can you hear it?

It is the sound of victory :) Hemkommen från en bra kväll hos Idan som slutade på bästa tänkbara vis, nämligen med 2-1 :) Nu sjunger gatorna och stämningen är på topp, good job chaps!

!

Har jag kanske nämt att jag bor nära Emirates (Arsenals hemarena) en eller tio gånger? Var i alla fall där idag igen eftersom universitetet är på båda sidor om arenan och jag "måste" korsa den för att komma dit...
Och där var redan stämning inför kvällens match :)
Förresten, lägg märke till det fina vädret!

lite i brist på annat..

I dag har varit en sån där vanlig dag ni vet? När det inte direkt händer något skoj och man bara gör saker man måste, som att tvätta och städa. Lagom skoj, men jag fick i alla fall hjälp av min nya vän Henry-damsugare. Lite roligt är det :) Och verkligen en uppgradering mot de gamla småttiga damsugarna vi hade innan.
Nu är det i alla fall damm fritt och fint på rummet och vi är redo för besök! :)

The scandinavian kitchen

Dagen började ju med skola förståss men sen, åh the Scandinavian kitchen! Knäckebröd, Dumle, Kolasnören och Allerum ost! Så gott, jag hade kunnat köpa allt i den underbara butiken! De serverar fika också, kladdkaka med glass och morotskaka och köttbullsmackor med rödbets sallad! Dock skulle vi till puben och käka lite så det blev till sist fish n chips  (med de allra viktigaste, mushy peas!) istället för grovbröds macka med sill :)
Har ni någon gång lite hemlängtan i London så är the Scandinavian kitchen stället att besöka <3
Glad ISA!

En bra kväll till!

Denna gång i Camden, först någon liten okänd pub och sen the worlds end eftersom kön till Jazz cafet var sjuuukt lång! Jag, Reanne och Marie mötte upp tre härliga Norrmän, viss blir man underbart glad av höra Norrmän prata. Jag var i alla fall på topp humör hela kvällen :)
Vi landade nere vid Kings Cross efter ett tag, och det blev  förståss alldeles för sent, men vad gör man? trevligt hade vi i alla fall!
Söta Marie, fast den här kanske är från i Fredags kväll?
Hej hopp röda vackra ögon!

YES!

och snygg är han! :)

bbbbbrolle

Jag har precis tjuvlyssnat lite på kvällens låtar i Melodifestivalen, snälla Brolle vinn i kväller! Okej det kanske inte är det starkaste han gjort , men förra veckan var mer eller mindre katastrof så hoppas verkligen på bättring nu! :)
Själv ska jag möta upp Marie och Reanne i Camden om några timmar för att se om vi kan hitta alla Norrmän som tydligen ska samlas där i kväll, skoj!

Bra kväll vid Kings Cross

Fransoserna och Skandinaverna åkte ner till Kings Cross för vin och mat, bra kväll :)
Vi blev hungriga och beställde in en tapas bricka.. sååå gott! Jag ät två HELA mini bäckfiskar för första gången i mitt liv, det ni:) de andra verkade inte ens vilja smaka, klenisar :)

Om en vecka :)

En bild från midsommar på mig och Linda, fotograf Calle :) Och om en vecka kommer hon på besök. Som jag ser fram emot det :) :)

Vet inte Lisabeth att guds änglar gråter så det skvalar om barn är elaka mot djur?

Inte riktigt lika motiverande vårväder idag, så då får man väl passa på att läsa en massa kurs litteratur i stället innan skolan börjar klockan 15.00.. Café Nero time alltså :)

urk!

Idag har dagen varit duktigt tradig.. Hade fått i mig något konstigt tror jag så lyckades bara gå halva tiden i skolan och med tanke på att det är Quantitative analysis (låter väl sjukt uppiggande? )jag läser på onsdagar vill jag egentligen inte missa en enda lektion eftersom jag är ganska bortkollrad av alla formler, regler och exempel ändå.

Jaja, nu har jag i alla fall sovit några timmar så hoppas jag kan bege till Edgware road i kväll för lite musik quiz och kanske till och med en öl på Harcourt arms:)

Vad gör jag för fel!?

Kan någon förklara det för mig? Bilden är vänd på rätt håll ända tills jag drar in den här på bloggen, då snor den sig. Hur läser man det?
Jag orkade inte vara inne och pilla med inställningar på min nya dator hela dagen idag så gick på promenad ner till Emirates för lite shopping. Visst är den söt? En present till lilla Ethan, men jag misstänker att hans Arsenal-älskande far kommer bli gladast för den eftersom det står future Arsenal striker på den :)
Kan ni skymta att jag har linne på mig? som sagt fint väder :)

...

fast vid närmare tanke så struntar jag i att bilderna är felvända..

Så här är Emla, och Victor han ser ut att trivas!

Victor och favorit tanterna

Med tant Lina
och tant Jennie
och så tant Linda!
Kan man fira sin födelsedag finare än med vänner och den mysiga lilla krabaten? :)
Den snygga mamman hade också fått vara med om jag bara lyckats vända bilderna, men som det är nu kan jag inte med nya datorn så hon finns bara med på upp och nervända bilder än så länge. Men den som väntar på nått gott..

Morning has broken

Fint från fönstret :) Det är varmt (allting är ju relativt, men nu jämför jag med stormande Sverige), soligt och jag har fått börja använda pollen tabletterna, det har jag aldrig blivit glad för förut, men det är ett säkert vårbevis och när det säger att våren är kommen redan i början av februari då blir Lina glad!

fin tur

Back in London! Och det känns ganska bra den här gången. Lite tråkigt att lämna alla småttingar därhemma bara..
Det har varit en kanon-Sverige tur. Och dagen firades med bebis besök hos Emla och hennes lilla knodd Victor samt middag på Bar-be-ko. Ska ni unna er något extra en kväll i Kristianstad någon gång så är det verkligen stället. Revbenen var så otroligt möra, potatis gratängen krämig och såsen kanon god!
Utöver det har jag mest flängt rundor, träffat vänner och TRÄNAT. Och det mina vänner var så skönt! Ska faktiskt ta ta tag i det här borta också tillsammans med Theres, med början på Torsdag :)
Men nu ser jag fram emot att kunna gå på puben några kvällar i veckan som vilken vanlig London bo som helst, och jag börjar med en sväng med Ida ikväller :)

RSS 2.0