Jag har väl berättat att Top shop finns tvärs över gatan från där jag bor?

Så i morgon måste nog detta vackra bli mitt!



Det finns en annan version också, ungefär samma färger men utan prickar tror det blir det i stället men kunde inte hitta det på Top shops hemsida så det här får duga :)
Och det är inte riktig päls, 100% fusk, bara så ni vet.

Det kommer för övrigt passa väldigt bra med koftan jag köpte på Top shop i Kingston i helgen, en stickad med pälskrage (även den 100% fusk)!

god natt från ett snöande London xx

shit pommes, det snöar i London!?

Det snöar i London. OMG! Helt fantastisk och alla är galet överväldigade. Och då ligger inte ens snön kvar på marken utan smälter undan direkt. Haha ganska kul att se spektaklet, hoppas bara det inte snöar när jag ska hem för då lär jag inte komma så långt :/

 Jag äter snow balls (mjölkchoklad surrounded in a crispy white dusted shell) nu och lyssnar på julmusik, kommer nästan i stämning.
Till helgen ska jag komma helt i stämmning för då ska jag göra ett pepparkaks hus :)

Halleluja!

Jag njuter av min ledighet. Vilket betyder att jag har besökt Selbys och shoppat en svart kort-kort sammetsklänning från ICHI idag. Några julklappar blev det med och så en cafe-nero sväng så klart:)

Det betyder också att jag spenderat många timmar med den här killen



Åh så skön dag :)

Group Scandinavia

I går slog group Scandinavia tre flugor i en smäll! Vi repeterade vår presentation samtidigt som vi försökte få julstämmningen att infinna sig med risengröd och vin :) Risgrynsgröten blev bra, ris a la maltan smakade dock bara smör :s
  
Hett tips för ovana svenskar är att skippa smöret, urk vad räligt det var!! Kanel och socker gick däremot fint!



Bra kväll och troligen en bra förberedelse för presentationen idag gick ganska bra tycker jag :)

Idag åker föräldrarna hem efter alldeles för kort tid, men det är å andra sidan bara 18 dagar kvar tills jag med åker hem och då får man träffa ALLA igen :) Det blir ett bra jul lov!

Hoppla

Glömde ju bilder från själva matchen, men ungefär så här såg det ut:




Bra dag, hade det inte vartit för den där grymma svensken Sebastian Larsson i Birmingham så hade fulham vunnit i stället för oavgjort. Han räddade en boll från att gå in och gjorde mål, rackarns!



Nååågra vakter + polis var på plats....

Appropå fotboll så låtet det förresten som att något är på gång på Emirates i kväll, är ganska säker på att det är inte är match. Några ideer om vad det kan tänkas vara?

Nu till group scandinavia :)

I London kör man 110% 25/7 ungefär

Så ja, nyss hemkommern från en helg i Guildford, har varit full rulle med shopping tur till westfield, besök av föräldrar, shopping i Kingston, fotboll i Fullham och så några pubar så klart!


Med Rachel och Kate på Westfield. Shoppade fina smyckan och Make Up Store grejer. Det finns bara 3 Make up store affärer här, är överlycklig att ha hittat en av dem :)
Innomhus fick vi ha jackor på oss, men när vi satt ute och fikade så kunde vi minsann ta av dem.


I väntan på att matchen skulle börja, Fullham vs Birmingham :)



Snorkallt men trevligt.

Jag blev förresten lite snopen idag när jag kom tillbaka till lägenheten. Det hade flyttat in ett tivoli och lite julmarknad på vår gata, det ni :)

Och nu beger jag mig mot en skandinavisk kväll hos Ida!

xx från London :)

bra tjejer!

Mina flatmates gjorde precis min dörr sååå mycket finare. Känns väldigt bra att ha världens snyggaste man där :)



GORGEOUS!!

Det börjar närma sig jul i London också...



Fancy, men julmyset i Svenska kyrkan var tio gånger bättre. Riktigt gammaldags och mysigt:)

I morgon Westfield och sen träffa föräldrarna i Guildford. Som jag längtar...


mitt nya häng!

Har jag berättat om mitt nya häng? Cafe Nero, så blir pluggandet liiite roligare. I dag fika med Ida :)




So little time so much to do...

IDAG: Gruppmöte, rapportskrivning, PAA möte, skola och så städa :/

IMORGON: Westfield, Guildford, Mamma & Pappa och vänner :)

PÅ LÖRDAG: Fullham vs Birmingham!!

Mmmm jag längtar tills torsdagen är över!

Fullt ös!

Full rulle ja, Har haft fullt upp med skola och den här veckan och nästa blir lika dan, skoj! Men Unnade mig en paus i går för att se jul dekorationerna på oxford & regent street. Väldigt fint, fast mysigast var det ändå på puben vi hittade på en bakgata där vi tog en öl och åt hamburgare:) Förresten var det väldigt många som skulle besöka mig i december, så vart tar ni vägen va?
Så idag var det plugg igen fast med avbrott av en härlig, svensk, gammaldags julmarknad på svenska kyrakn. Åh som jag njöt, och gör det än. Jag trodda aldrig att jag skulle uppskatta knäckebröd, lussekatter, chokladpudding, tunnbröd, pepparkakor, ägg-och räkmackor så mycket som jag gör just nu. mmmm, jag njuter. Och det bästa är att man kan äta hur många pepparkakor man vill för det blir man snäll av:) 

Så tip of the day, besök London vid denna tiden på året, det regnar knappt (mindre än i sverige iaf) och så är det mysigt!

När jag inte drunknar i skolarbete så trivs jag väldigt bra i världens bästa stad :)

Jag har varit på Sverigetur!

Och det var skönt må ni tro. Bra och väääldigt intensivt. Började med att jag missade sista tåget från kastrup till kristianstad. Tog tåget till Malmö och hade tur för tåget jag missat på Kastrup hade blivigt försenat där. Så jag grävde fram mina dolda talanger och kutade järnet i klackar på Malmö station! Men jag hann!

Hann träffa familj, vänner, klippa mig och gå på höstfesten (så klart!). Men det där med att klippa sig förresten, mitt hår var aningen fördärvat. Det har blivigt sämre och sämre under tiden jag varit här (varning: troligen tack var tresemmé), slitet och "tuggummi aktigt". Men som väl är har jag en väldigt bra frisör :) 

Och så hörstfesten ja... den var bra!




fint!

Flight 1 - BA0822

From: Heathrow (London) Terminal 5 Departing: 18.30 (local time) 10 November 2010
To: Copenhagen airport Terminal 2 Arriving: 21.25 (local time) 10 November 2010 

Kanns ganska sa bra :)


trallala :)

Åh nu är det nära! På onsdag så händer det bra saker, och det kommer bli kanon:) Gissa? Kan inte berätta mer förren på onsdag, men den som väntar på något gott...

Har för övrigt haft den mest ambitiösa tråkiga helgen på länge. Har varit på bibblan. Skoj va? Speciellt på Söndagen när man hör NNnnnoooooo och yyeeeaaahhhhh och det hoppfulla som blir besvikelse yyyyeeeaaaannnooo. Har jag nämnt att skolan bor granne med Emirates? :) Lite frustrerande att lyssna på allt och inte se något!  


Det blev en bra kväll i 28:an!

Utan scandinaviskt sällskap tyvärr, men med citron-pepparkyckling, ny potatis och en kladdkaka till efterrätt. Och så en massa vin så klart. Det var bra :) Och nu tillbaka till skolaböckerna :*( Usch. Men vad gör man inte för att bli klar innan helgen? Händer ju väldans massa bra då,..shhhh ;)


I bland får man kräka frustration här!

URK det här pluggandet tar kål på mig, när ska man hinna med något roligt egentligen va?? Vill ju hinna se fina LONDON! Men vad gör jag? hänger på bibblan. Och bra går det inte ens. Så frustrerande!
Ska i alla fall äta gott med tjejerna ikväll, dricka viiin och kanske en jazz klubb efter det. Blir bra:)

Remember, Remember the 5th of November...

ever heard of Guy fawkes? Han försökte smälla engelska parlamentet i bitar och mörda Kung Jakob den 5:e November år 1605. Än idag firar man hans misslyckande genom att bränna Guy Fawkes dockor på bål och skjuta så många raketer som möjligt. Barbariskt jag vet, men jag hade velat se det. Raketerna syns ju överallt förståss, en bränningen har jag inte hört något om.. åh som det grämer mig, illa!

Har ni förresten sett V för Vandetta? baserad på Guy Fawkes berättelsen och en riktigt bra film :)





Och bilden kommer härifrån




gissa vad jag sla göra idag...?



ELLER, SÅ SKA NOG HELA HELGEN SE UT FÖRRESTEN, WIIIHOO!


Kladdekaga!

Lovade min Danska vän Ida (som åt kladdkaka för första gången förra veckan!!) ett kladdkaks recept och inget är väl lättare och bättre än läslusens? Har fortfarande kvar min kokbok därifrån och alla recept är anpassade fär 9-12 åringar skulle jag tippa, perfekt för mig:)

Du behöver:

  • 2 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 4 msk kakao
  • 1 krm salt
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 1 dl smält smör

Så brukar jag lyxa till det lite och ha i hackad choklad också, mumma:)

In med allt i ugnen, ungefär 200 grader och 10-20 minuter beroende på hur kladdig man vill ha den.

Och så ska det ätas varmt, helst med glass, men grädde går ganska bra det med.





ENJOY!


Drunknar i skolarbete!

Så har varit lite frånvarande igen tyvärr. Men NU tänkte jag berätta om allt bra som hänt sedan sist!
Och vi börjar på Brick lane någonstans:)


Säg hej till en glad Ida!

Jag var på skandinavtur med Christel och Ida på Brick lane och oxford street. Vi besökte FIKA där vi åt väääldigt god kladdkaka och drack svenska kaffe! visste ni förresten att det inte finns på andra sidan sundet? Ingen av danskorna hade i alla fall provat det tidigare, men de verkade nöjda och belåtna :)


Mer norrländskt än Skånskt dock, men man kan ju inte få allt:)


Kladdekaka får ALLA på gott humör!



Efter denna fantastiska fika stund besökte vi the scandinavian kitchen. Jag säger bara havregryn, jäst, dumle och så öl förståss!


Bra dag, Vi trivdes!

Hann även med en tur ner till Farnham för att säga hej då till Anna som nu befinner sig hemma i Falun :( Mysig dag i en jättefin liten stad var det i alla fall. Var skönt att fika på en liten "Harry Potter kullerstens gata" som oväxling:)
Hann med att fira söta Mara på 10-års dagen också när jag var därnere, liten börjar bli stor :)



Bra helg! Som avslutades med köttbullar på IKEA och en Halloween utgång på en Spansk nattklubb i London, det ni, har ni provat det någon gång va? :)


RSS 2.0