Kentish Town

  • Nära skola
  • Nära Kings cross
  • Nära centrala London
  • Northern line = waterloo sen raka spåret till Guildford eller Gatwick om man vill det
  • Nära Camden, Hampstead, Finchley, Arsenal...

Det låter väldigt bra :)



Så där nånting kanske? :)


Jag är lite kär :)


Sveriges kanske snyggaste kille ( han slåss om första platsen med Carl-Philip) som jag lyssnade på tivoliparken i Onsdags med Jennie och mina fina nästkusiner Maja och Julia. My God! Han fick mitt hjärta att smälta!


Den fina bilden kommer från Brolle.se, hemsidan är väl värt ett besök!


Det har ju varit kristianstaddagar i veckan, därav bristen på blogg-entusiasm. Men skoj har jag haft! Och Onsdagen med Brolle var såklart häjdpunkten! Igår började vi med lite mys i Österslöv och där hittade jag ÄNTLIGEN någon som ville åka karusell med mig, verkligen på tiden! Jag älskar Batman :)

DET ÄR HAN :)


Vad gör man när man har så mycket jordgubbar att man knappt orkar äta upp dem?

Jo, Äppeltantens smuldegspaj så klart! Jag har både rabarber och jordgubb i min och det hela avnjuts bäst i kombination med en klick Otto vaniljglass! I morgon får det nog till att kokas lite jordgubbs sylt. om jag jiter:) Och man borde lärt sig hur man gör saft, för vad är väl godare än hemmagjord jordgubb och rabarber saft? mumma!
Gud vad huslig jag känner mig nu, man har väl sina perioder :)



Eller kanske kanske en jordgubbstårta? pappa fyller ju faktiskt år på torsdag...
Det här verket är förresten Emma och Lindas, den var smarrig:)


londonsvenskar

Är det inte konstigt.. När facebook kom trodde jag att det var den enda kommunikation man behövde på internet. Nästan alla fanns ju där och funktionerna är minst sagt många. Men inte då. Jag har kvar hotmailen (2 st till och med!), den här bloggen, min profil på Engelska studiesiten och så här, det senaste tillskottet i familjen londonsvenskar.com. Här samlas de som på ett eller annat sätt har anknytning till london, man utbyter ideér och erfarenheter, knyter kontakter och hjälper varandra med praktiska problem så som boende och liknande.


Hoppas att denna sida ska hjälpa mig att hitta ett billigare boende i London, för tro mig det behöver jag!



Kanske bo i Shoreditch?



Här har vi Hoxton Square. länken går till the new york times som har väldigt bra travellers info :)


men fredag är ändå den dagen som känns bäst..

GUD VAD SKÖNT MED FREDAG! Då undrar man ju hur veckan varit va? Jag har mest frustrerat sorterat bland papper och pärmar om dagarna och letat efter ett boende i London för mindre än 8000:- i månaden om kvällarna. Därför är det skönt med helg. Men måste påpeka att även om jag låter som en surpuppa så är jag väldigt possitiv för 1. är i princip klar med all pappers sortering och framförallt 2. Jag har tror jag har hittat billigare boende i London (enorm lättnad!).
 Så på grund av det och två glas vin känner jag mig ungefär så här glad och sommrig nu



 



Bild från midsommar. Fotograf Kalle.


RSS 2.0