bröllops yra! :)

Pausen har varit lång nu, med Sverigetur och nu senast Sverigebesök i form av Amanda, Ola, Tove och Per. Det var trevligt, vi skålade för brudparet med rosa bubbel på rosblad, lyx!


Och självfallet måste jag ju kommentera den vackra bruden, så fin! Speciellt överdelen på klänningen gillar jag! Och så den enkla buketten och enkla smycken:) Verkligen vacker även om jag röstat på en mer uppsatt frisyr. Och stämningen var bra, fin dag att befinna sig i London på!



sen vi firade med lite shopping och italiensk mat i Shoreditch..

 

Och därefter med ännu mera mat på Camino vid Kings Cross, och så gott det var! Massa småplock-mat, helt perfekt!

 

Och sen firade vi lite till. Tjusigt Tove!

 

Ännu bättre ;)

 

 

 



Lite trött någon?

Har varit full rulle sedan planet landade i Fredags kväll, så väldigt roligt, men ack vad trött jag är! Vi hade vin & räk kväll i fredags kväll, mamma, pappa och jag. gott, lungt och skönt.
Gårdagen var bra den med. Först gick vi på fotboll, Matilda, Klas, Karin och jag. Vi kollade på Mjällby-Kalmar och Mjällby vannn naturligtvis! Yey, så dagen kunde inte börjat bättre :)
Därefter åket jag fort som ögat hem till Emla för att träffa tjejerna och dricka vin. Och mysa lite med lilla Victor förståss, den lilla fina plutten. Han gillar för övrig tant Lina skarpt och gosade så fint så han somnade! Tillbaka till tjejerna så begav vi oss ut i Kristianstadnatten, Banken närmare bestämt, men hujedanmej så tradigt där var, visst var det skoj att tragga med Emla, Linda och Jennie men medelåldern på 18 år fick mig att känna mig såååå gammal! Visade inte ens leg.. Jaja, nästa lördags utgång blir trevligare, i Köbenhavn närmare bestämt!


 

Tyvärr ligger min kamera glömd uppe hos Emla och Dennis så den här bilden är skamlöst snodd från Emlas blogg


snart dags att byta ut 17 grader mot 10 hujedanmej :)

Flight 1 - BA0820
Frpm Heathrow (London) Terminal 5, Departing 16.10 (local time) 15 April 2011
To Copenhagen Terminal 2, Arriving 19.00 (local time) 15 April 2011

Vin vin vin, vi gillar vin!

Och så gillar vi italienaren på gatan. Och chokladglass till notting hill, yes en riktig tjej kväll :)

Nu kör vi!

Artmade i bakgrunden och nu mat & vin. Jag gillar London!

Funderingar fran en flitig student..

Tar mig friheten att pausa i min uppatst skrivning och filosoferar lite. Uppsatsen handlar om sociala medier och natverk sa det ar val passande att blogga lite emellan? Funderar mycket pa hur man faktiskt lyckas bli framgangsrik genom sociala medier. Det kravs mycket tid och energi for att producera, filtrera och pimpa information. Och vare sej man tycker om Blondinbella eller ej sa har hon verkligen lyckats. Vilket ar valdigt coolt nar man jamfor med en annan manniska som gjorde en liknande grej (dock med mer mankraft i ryggen) och lyckades bli USAs president! Bada har ju egentligen gatt fran att vara totalt okanda till att bli kanda for andvandningen av sociala medier i forsta hand och darefter blivigt kanda som entrepenor respektive president. Det ar likson en marklig ordning, inte fel ordning, bara en ny ordning.  


Social media is the thing! Och den har bloggen har mycket klokt att saga om amnet.

Lina - den glamourösa londonstudenten

Jag kanske borde byta ut det där linahanna som står överst på bloggen, det känns ju lite tråkigt så där, inte särskillt innovativt. Den glamourösa londonstudenten känns betydligt mycket mer intressant, eller hur? Dock skulle det vara att bedra varje läsare, för trotts att jag blir väldigt smickrad av den kommentaren min vän så är jag tyvärr inte särskilt glamourös.
Speciellt inte här och nu, på ett upp och nervänt rum med tre resväskor i vägen och några travar med böcker som väntar på att läsas och uppsatser som ska skrivas. Det hade varit betydligt mycket mer glamouröst att stå med ett glas rosé på Camino tillsammans med vänner. Nåväl, vin och vänner blir det på lördag, i Kristianstad. Så härligt roligt det kommer att bli!
Back to communications and technology, what have YOU learned??

What have you learned?

Det är min enda uppgift i communications and tecnology, en upsats på 2000-3000 ord med titeln what have you learned? Och det är så frustrerande! Visst hade jag kunnat babbla på 2000 ord utan problem, men så ska det bli något vettigt av det. Och mycket av det jag har lärt mig är från lektioner som ofta bjuder på hans egna tankar och ideer, alltså saker man inte kan referera till och därför är oanvändbart. Åh ja, frustration!
Jaja, det är tisdag idag i alla fall vilket betyder att det bara är 3 dagar till hemfärd :) ska bli skönt, och framförallt gott. Ska äta så mycket himmalagat som bara möjligt! :)

En lång, men ack så trevlig helg :)

Isa fyllde 20, och det firade vi så klart! Först på en italiensk restaurang och därefter på en av de coolaste cocktail barer jag någonsin besökt! Aqua heter stället och ligger på en bakgata ungefär där Regent street möter Oxford street.
Dyraste vinet någonsin, men det var riktigt coolt ställe att besöka :)
Och utsikten kunde man inte klaga på :) Så coolt att bara stå där uppe med vinglaset och bara njuta!
Fredagen bjöd på ett besök på studentbaren the Rocket med min cypriotiska sambo mr Cyprus (kan någon berätta för mig hur man faktiskt uttalar hans lovar jag att börja använda det i stället!). Har aldrig varit på the Rocket förr trots att jag bor 5 min gångväg därifrån men får säga att jag blev positivt överraskad! Vi dansade ormdans med alla andra studenter och drack några billiga drinkar, som det ska vara på en student bar alltså!
Och lördagen bjöd på en sån där just for fun photo shoot, så roligt!! och gud vad bra bilderna blev! Åh vill göra om det igen, nu på direkten!
Och så efteråt blev det Camino så klart, igen :) verkligen bra ställe, ska ni till London så besök!

Bilder säger mer än tusen ord

Men vill ändå för säkerhets skull tillägga att det var 22 grader - i skuggan! Då satt det fint att ta en milkshake på Leicester square med Sascha och Sofia som var på besök :)

6:e April

21 grader och sol. Just saying.. :)

En solig dag i London = heldag på bibblan, vad mer kan man önska?

Nej så roligt r det kanske inte, men när bibblan ser ut så här så hjälper det faktiskt lite:
Det som tyvärr inte syns är COSTAS! Så tanken är att böja dagen med en medium skinny latte där innan jag drar igång med underbara communications and tachnology. Okej, so here we go..

Windsor, Bath och Stonehenge

Idag har varit en lång men bra utflyktsdag! Vi började med Windsor och slottet där som är Drottning Elisabeths favorit bostad. En riktigt mysig stad som hade behövt mer tid.
Det första som hände förresten var att mitt kamera batteri dog. Som väl är tar min mobil helt ok bilder. Men ändå, så väldigt surt!
Ser ni slottet längs bort? Det var roligt att se eftersom det är väldigt speciellt byggt. De flesta slott är samlade, men just det här är väldigt långt och oformligt. Troligen eftersom det byggts och ändrats om under så lång tid..
Andra stoppet var vid Bath. Otroligt vacker stad och återigen hade vi önskat mera tid! Rommarna hade mycket inflytande därav arkitekturen. Bilden är tagen vid Roman baths som var ett slags medeltida spa med värmehällor som sas hela alla krämpor.
Sist men inte minst var det dags för Stonehenge. Häftigt att se! Dock började det mulna upp ordentligt så vi skyndade därifrån ganska snart..
Bra dag! Och Bath ska jag definitivt tillbaka till, superfint!

Aaaargh!

Precis hemkommen efter pirat-kalas i Farnbrough! Så roligt vi hade. Så roligt att jag undrar om barnen eller de vuxna hade roligast åt utklädningen!
Provade tandvax för första gången, verkligen uppskattat :)
Söta Ellis med lilla Ethan 3,5 månader :)
Och så födelsedagsbarnet med storasyster och pappa. Vi blev bjudna på en väldans massa gott. Bara pirat-mat så klart som sjörövartårta och skattkistegodis!
Bra dag, och nu ska jag nana, har ju en lååång dag som väntar i morgon :)

RSS 2.0