29 januari

Har sovit i tovl timmar nu mmmm, skönt:) Så nu är det till att svepa några kaffe så man piggnar till och kan tenta plugga inför EUkunskapen i morgon. Önska mig lycka till! misstänker att det kommer behövas..

ögon i kors

Jag är trött. Jätte trött. Och pluggar EU-kunskap, det är solklart att han gillar att förvirra oss nu. Ögonen i kors och jag vill bara tänka kläder, hår, skor och sånt där ni vet. Jag måste bli bättre på diciplinen och koncentrera mig lite på att plugga nu... snart. Aja fick i alla fall min härliga solstund i dag, skönt! Ska nog belöna mig med det efter tentan på fredag med, sköt att sova en stund i värmen, en riktig batteriladdare, power nap!

Praktikplats efterlyses!

jag måste få tag på en praktikplats. Nu! Jag är den som alltid är ute i sista minuten, sen får jag panik och jobbar tok intensivt i istället.. inte annorlunda den här gången, usch Lina, illa, illa! Ska i alla fall prata med en från IKEA på torsdag och där de verkade åtminstone vara possitiva till praktikanter :) hoppas hoppas hoppas, håll tummarna för mig va?
Jag har förresten tenta i EU-kunskap på Fredag och jag försöker plugga till det, men det går bara inte! Väldigt intressant ämne, men invecklat och konstigt så det blir tungt ändå... Aja det ska nog fixa sig, ska in och slappna av i ett solarium i morgon och samla krafterna tänkte jag, allt brukar bli lite lite lättare efter det...

"det hjälper inte att klaga på sin ålder, varje år är en erfarenhet"

- Wiveca den visa
Bra att höra när man är som jag och inte vill bli äldre, alls! I want to live forever young!

det går hit, det går dit det går runt en liten bit, ungefär

Jag tror på fullt allvar att han njuter av att göra oss förvirrade. yes yes EU kunskap snurrar. Det försvåras lite av att jag bara vill tänka på vilka kläder jag ska ha på mig nästa helg. inte lätt inte.

I´m gonna get dressed for success, shaping me up for the big time, baby. Get dressed for success, shaping it up for your love.

No No No!
Yeah yeah yeah!
Roxette av allt snurrar i mitt huvud nu. Och jag gillar det!
Blondinbella åkte ur let´s dance. Ja! Nu funderar jag faktiskt på att kolla in det programmet en del. Usch nu var jag visst taskig, men jag kan inte hjälpa det. Jag blir liksom sån när mysiga tecknade figurer blir hatade för att de är snälla i barnprogram. 
Tillbaka till EU kunskapen. Weiihoo!


mest bara för att inget annat händer så..

Jag.  har.  tråkigt.
urk.
EU kunskap är intressant, men pommes vad mycket och oj vad det snurrar. Det är tråkigt att det snurrar.
Jag ska knåpa ihop ett fotoalbum med fina överskrifter med guld-stickers-bokstäver, de har fått fötter, det är tråkigt.
Min fot gör ont, det är tråkigt.
Jag är sjukt trött och osocial, det är tråkigast.

Jag måste nog ta tag i mig själv..

Välj rätt skor för tusan!

Att festa med klackar är ganska dumt för det mesta. Men ska man tvunget ha på sig klackar är det bra om det är skor som går att snöra för om man pajjar foten då så kan man bara dra till snörena så in i bomben så det blir lite stabilt och sen kan man fortsätta på det!
Det var förresten en bra utgång. Förfest med intim är inte fel, man lär känna varandra på ett helt annat plan då! Drinkarna på taste är inte heller helt fel mest bara dunder goda!



Lånad från Carolinelivet!

Australia måste ses!

Jag tittade på Australia i går med Julia. Den var jättebra och jag har inte gråtit så mycket på år! Tycker synd om hon den där damen brevid mig som fick höra mitt fruktansvärda snörvlande hela tiden, eller nej förresten jag tycker nog synd om alla som hörde det, inte bara hon brevid. Sen när är jag blödig?
Filmen var i alla fall den bästa på länge! och så skadar det inte att han är snygg heller:)

För Nathalie kommer jag alltid att vara Laijna!

Om han blir besviken om han får höra smeknamnet användas? kanske lite, vi ska ju tänka på imagen och så.
Laijna är förresten vad någon kallade mig för 7 år sedan då jag skaffade min lunar och sen rullde det på. Under gymnasietiden var det nästan det officiella namnet ganska länge. Nu är det dock inte så många som säger det längre (som tur är?) men det är fan så skönt att höra det från Nathalie för då blir man härligt nostalgisk och tänker på somrar i åhus, vintershopping i malmö, fiesta och några galna upptåg förståss!




Laijna, Nathalie och Matilda





Och vi är snygga!




Tro mig det finns många fler bilder i den här stilen, härligt värre!



lilla Lina



IT kanske inte är så illa ändå, det här var ju faktiskt ganska kul att lära sig även om man känner sig smått egocentrisk...

Absolut, Kanske

Nu kommer han nog och bjuder upp dig.
Åh nej. Han brukar titta så grannt på mig men han bjuder aldrig upp.
Tur du bjöd upp till slut säger jag!

Igår - myskväll med Cissa, vi åt en massa förståss och kollade på film. Bra kväll. Vi är dock analytiker och snurrar lätt in oss på märkliga pojkar och beklagar oss en del. Fast jag har börjat beklaga mig lite över mig själv med för jag har nästan börjat bli märklig som pojkarna, det är lite if I could turn back time varning på mig till och med och det är ju lite illa..
November, banken. Så ska man minsann inte tänka!
Usch vad illa.

Nya pojkar på g camilla? Haha, ja jusst det, det har jag ju glömt att skriva här på bloggen; hitta en karl till Lina = nya projektet på ICA nära Arkelstorp. Det verkar dra åt det hållet i alla fall. haha!
Dra av 10kr på nästa kund, got it!

Går det att spendera så pass lite på IKEA? tydligen...

Okej, så halva dagen spenderades i skolan och ibland undrade vi om det var på riktigt, vi förstod ingenting och det gjorde nog inte hon heller. skojjar du med oss? Och ja, det är en lärare jag snackar om. InDesign får man nog klura ut på fritiden verkar det som... Jaja får väl säga att det va lite kul att se allas powerpointar med bilder från barndommen i alla fall:)
Andra halvan av dagen spenderades på IKEA. Mycket trevligt! Kom hela tiden på mig själv med att tänka; den är bra och ha när man flyttat hemmifrån, den är nog användbar, när det är dags för egen lägenhet så.. ja ni fattar grejen. Jag vill ha eget boende minsann!
Det var för övrigt min billigaste tur till IKEA någonsin ! 250:- tror jag spenderades och då handlades det för en hundring till mamma. Ska jag va stolt eller orolig?

Ja nu du Camilla hittar vi honom till mig! Ser du honnom så ring på trean och säg till, vi får komma på en kod förresten. ideér någon? haha
"ååååoo ring, ring bara du slog en signal!"

vill ha!

SÅ egentligen hade jag ju lovat Emelie att jag skulle ladda upp lite bilder på oss och hennes kok konster men jag orkar banne mig inte, jag har jobbat hela dan, gjort skol arbete hela kvällen, är förkyld och har feber. Så det så. Så istället för det en önskelista, jag blir ju snart ännu äldre.huh

Byrå från IKEA - Min är så kaputt att den snart faller ihop....
Kakfat - Ett rosa med två våningar, jätte fint!
Plast skålar - Rosa igen, från Ekohallen. Fin fina och praktiska! (ska vi tro att jag vill flytta hemmifrån snart eller?)
Kofta - från miss sixty, enkel svart och jätte snygg!
Jympa dojjor - Jag använder fortfarande mina gamla fotbollsskor, efter några minuter på löpbandet med dem så brinner benhinnorna!
Pengar, pengar, pengar - Jag vill ju resa i sommar!
Killen!!! - dej som jag ska träffa snart enligt årsastrot, vem är du? var är du?


Den 5:e januari...

....är dagen då jag har namnsdag, yes yes Hanna är det idag och eftersom Carola kom och tog Linas plats i almanackan för några år sidan får andra namnet firas i stället med ett rungande GRATTIS till mig! Det är också dagen då Nils ska gratuleras, Grattis! OCH, så är det den dagen då Emma flyttar till staterna. Lycka till till henne! Skulle tro att hon kommer att trivas i basketland:)
Är för övrigt väldigt seg i dag. Borde göra en power point till skolan men en massa träningsvärk och en rinnande näsa gör mig omotiverad. usch! Ser i alla fall fram emot att laga middag med Emelie ikväller innan hon far iväg till Rättvik och Indien!

bara vi inte blir helt galna!

Så det nya året har börjat så där possitivt som det skulle! I går fikades det med Julia (som inte gillar att vara med på bild), tränades med Hanna och så kollade vi på innefotbollen, som tyvärr inte gick som den skulle... illa. Så i dag har det jobbats ( ICA : Hej. 29.50. Var det bra så? Tack så mycket. Hej då.) och så blir det middag med vinpimpling sen :) vill vara lite aktiv i morgon med, bodypump någon?


Julia, aka den ofrivilliga modellen, och jag diskuterade länge viktiga saker som att åldras och att möta klimakteriet. Det är bäst att börja fundera på det i tid och hoppas på att man inte blir helt galen en dag!

2009

Och förresten, 2009 kommer bli kalas bra, det SKA helt enkelt bli kalas bra. Det ska vi se till!

Nyår förståss

Nyår var bra:) Men innan jag berättar mer om det måste jag få beklaga mig lite. Jag har sjuk träningsvärk! Aj aj aj. Körde ben och rygg på gymmet i förrgår och känner man någons blickar (kille, muskler, ögon, ja ni fattar) bränna i ryggen tar man i lite extra, man måste ju visa vad man går för! Jag skakade när jag gick därifrån, väldigt mycket. Bära vin & champange hem till matilda var också anstängande, mina armar vägrar idag att göra som jag vill och jag tappar saker för att det gör ont. Och så drack vi inte ens upp allt!
Jag & Matilda började med pilgrimsmusslor & champange, gott gott:) Sen kom Emma och Line, lamm till middag och mousse till efterrätt! 
 

På väg till hamnen för fyrverkerier!


Jag och Emma älskade de där blås visslorna.
GOTT NYTT ÅR!


Kvällen avslutades i Matildas säng, inget sex bara eftersnack om världsproblem och oboy.

RSS 2.0