man kan ju få drömma :)

Det enda som är tråkigare än en blogg som aldrig uppdateras måste vara en blogg som bara handlar om snor och mängden sömn man fått.
Har haft en härlig bihåleinflammation sen några dagar tillbaka, skoj. Som väl är har de starkare grejer på Apoteken här (som man inte behöver recept för) och några härliga vit/gröna sinex-piller är jag väldigt tacksam för!
Nu till viktigare saker:
Här ska min vän Ida spendera de närmaste tio dagarna! Så härligt, Cuba är lätt mitt nya drömresemål! Bara tanken på att få slappa på just den där stranden får mig att längta galet mycket efter min egna resa i sommar, kan någon gissa vart den bär hän måntro?
Har redan varit där en gång så det blir en favorit i repris. Inte lika långt bort som Cuba, men precis så fint som det ser ut på bilden! :)

prosit!

Något att tänka på när ni ska demonstrera i några timmar är, badabadammm... kläder! shorts var tydligen inte det bästa för vädret i lördags. Men! Det positiva med England är att det finns en uppsjö av krya på dig vitamin piller, så nu knaprar jag Boots MAX Strength cold & flu capsules, ginseng och c-vitamin brustabletter med zink i.
Och nu, går jag och läger mig och hoppas, hoppas, hoppas att jag vaknar upp som människa igen. God natt!

Jag protesterar! Å de bestämdaste!

Stor London protest mot alla nedskärningar som staten gör, det minsta lilla demonstrationståg jag varit med om, bara så där 2-300 000 deltagare ungefär.... Och jag och Ida var naturligtvis på plats! håhå jaja...

Sommliga inser verkligen inte när de går för långt, det här är ju bara urkorkat. I princip alla banker längs ena gatan hade fått mer eller mindre stryk.
Det var galet mycket folk på gatorna! Och vi märkte själva inte av så mycket av förstörelsen utan hade ganska trevligt, det vildaste vi gjorde var att bua utanför premiäministerns bostad.
Efter den långa promenaden orkade vi inte mycket mer än en öl hemma hos Ida och Cora. En öl och så ondskan..

sommar, sommar, sommar la,la la lala la la

BBC SÄGER ATT DET ÄR 18 GRADER VARMT HÄR IDAG! Det innebär vårstädning, wihooo ;)

vill man vara fin får man lida pin!

Okej så nu har det varit lite kass uppdatering ingen, har haft för mycket annat att sysselsätta mig med helt enkelt. Som att strosa i stålande sol och följa med när Ida tatuerade sig :) :)
En nervös Ida i Måndags. Med all rätt för tydligen gjorde det snor ont. Resultatet blev dock kanon!
Söta små tjocka sparvar! Åh jag blir så sugen varje gång jag går in på ett tatuerings ställe i London!
Nej nu tillbaka till skolböckerna, och klockan är inte ens 8.30 än. Hurra 1-0 till Lina!

London escape :)

Jag är trött. jag har tränings värk och vill helst sova 24 timmar på raken nu :p  Det tar hårt att vara omgiven av barn en hel helg, speciellt när det är sex av dem. Men gud vad roligt det är också!

Rosie, Mara och Soph, så härliga tjejer alla tre :)
Och underbara George!
Med minstingen Ethan! Världens mest smickrande vinkel blir det när fotografen är strax över 1 meter lång..
Så  efter en helg fylld med härliga ungar och vin med tjejerna så är allt tillbaka i vanliga gängor igen, eller så vanliga de nu blir när man bor i London :)
xx

En leopard mönstrad skönhet

Det där med outfit-bilder alltså... inte min grej alls, men vill ändå visa vad jag har på mig idag eftersom stället är väl värt ett tips!

Så snygg, och ett riktigt kaps var det, 20% av :) Den kommer från miss Selfridge som säljer lite halvtosiga och galna saker, men då och då hittar man riktiga guldkorn!

Bursdag på Momo :)

Idag är jag en trött Lina. Var på Norsk jente middag för att fira Elisabeths födelsedag igår. Jätte skoj! Vi var på ett Afrikanskt ställe som heter Momo, ligger precis vid absolute ice bar nere på Myfair. Och sådan lyx. För hur ofta lägger de servetten i knät på dig? Och hur ofta byts glasen ut mellan varven? Och gott var det. Räkor och en hel del annat obestämbart gott till förrätt, kyckling gryta till varmrätt och så en supergod tårta till efterrätt. Mumma!
Men nu ska jag bege mig till skolan för att skriva arbete hela dagen. Yes!
xx

Here we go..

Okej, så idag är jag en aningens positivare Lina. Visserligen har jag tusen saker att göra och kommer säkerligen inte hinna med allt men det är så mycket skoj som händer nu! Ikväll ska jag följa med norrmännen till Momo som är en Afrikansk restaurang i stadsdelen Myfair, ska bli riktigt spännande. Förresten, känns det som att jag bara umgås med norrmän nu för tiden? tycker nästan det, inte för att jag klagar, det är bara roligt :)
Sen på Fredag ska jag ner till Guildford igen över helgen, vilket alltid är lika mysigt. Och innan dess ska jag skriva ett memo, en uppsats ska bli klar och förhoppningsvis ska jag förkovra mig i underbara communications and technology!

from some point it can only get better....

Efter en förjävlig start på gårdagen (lärarna på Uni kan ofta sina ämnen men är noll pedagogiska. Och denna är verkligen något extra, på sämsta tänkbara vis!) , börjar jag så smått återhämta mig. Mycket tack vare att jag är helt toppad av att Ida ska skaffa sig den efterlängtade tatureingen. Ah så roligt, och då är det inte ens jag som ska tagga mig, även om jag kanske hade velat så är jag på tok för feg..
Idag ska jag försöka vara effektiv, skriva rapport för kvantitativ analys, grupparbeta och plocka fram press releases. wohoo, skoj ska jag ha minsann ;)
Uni är bara om hårt arbete, jag menar man behöver ju inte vara smart.
Sagt av en straight A student och jag tycker nog det ligger mycket sanning där, suck it up, och tänk inte så mycket själva, det hjälper.

the day of doom :/

Presentations dag. Consumer psychology and buyer behavior. Önska mig lycka till!

en helg

Så helgen då, den har varit bra :) Gick bort till Camden med Ida för att kolla in lite tatueringar (no worries, jag är nog för feg). Varpå vi gick upp på Primrose hill som har utsikt över hela London. Lite backigt, men det behövde vi :)
Såååå coola, med likadana solbrillor! köpta för 1 pund på primark!
Kvällen spenderades med Melodifestival (kräk!) och Camino, vilket var trevligt, men åh vad jag önskade att jag var hemma och firade Albin i stället :/ Missade verkligen årets galej på hemma plan...
Med dessa fina hade jag kunnat vara, men man kan ju inte få allt. Och som tur är har jag det bra här med :)

En sån här!

 

Tänka sig att inte veta vad en Pippi-töja än för något ;)

Är i alla fall på jakt efter en, så om någon har något förslag på vart det kan finnas så säg till :)

 


here we go again

DET BÖRJAR BLI PINSAMT ATT ALLA BILDER VRIDER SIG, det måste väl finnas någon MAC-användare som kan hjälpa mig och berätta vad felet är?

Anyhow, Ida ringde och frågade om jag ville följa med ner till PRIMARK och köpa lite "skit". Och självfallet sa jag absolut. Och det blev förståss ännu mer shopping, något jag verkligen inte behöver. Men det var ju PRIMARK så lyckades få en skjorta, en cape (jag vet jag har redan, men den var jätte jätte fin!), en klänning, en hatt, solbrillor och hårsnoddar för 350 :- så jag intalar mig att köpen var okej eftersom det var ett riktigt klipp!

Det syns inte så bra här, men den är vit-blå randig. Känns väl sommrigt?
Så den söta klänningen
Måste säga att det känns fruktansvärt dumt att stå och ta bilder på si själv, men efter begäran från Idan offrar jag mig så klart ;)
Trevlig helg alla :) xx

Dance like no one is watching

 

Jag ser verkligen fram emot den dagen då jag får inreda ett ställe precis som jag vill, det funkar ju liksom inte så här i London utan men får ofta ta det man får inklusive alla möbler. Kommer kanske inte använda samma tyg som tapet, men tyckte ändå  det blev fint på nåt vis, och bilden är härifrån.

 


så det kan gå...

Idag har det verkligen varit vår, så härligt! och så varmt att jackan jag valde var helt överflödig :) Var väldigt effektiv och fixade med min kvantitativa analys halva dagen och den andra spenderade jag med att ströva runt på stan. Skulle egentligen bara ner en sväng och köpa ett par skor som jag trånat efter i en och en halv månad, men det var visst inte så speciella som jag hade för mig så kom ut ur Banana Republic utan en endaste påse?
Nåväl, jag behövde ju solbrillor också jag fortsatte in på h&m och kom ut 650:- fattigare. Det positiva är att på h&m får man ett par sorts, två linnen och denna kanonfina cape/jacka för den summan :)
Dock inga solbrillor :/
Lägg märke till "rosett fickorna", kanonfina :)

vid en landsväg där allt tar slut


Jag är född i en liten by, bland travarna av ved
Där skogen vuxit sig seg och stark, och människorna med

Jag har rest till en galen stad, med en himmel utav bly
Här är jag hemma, ändå inte alls, Jag är född i en liten by

I ett av världens hörn
ett av världens hörn



Lördagkvällen

 

Det blev som sagt en lugn helg. Igår var jag med Therese på en Spansk restaurang och därefter Black Swan. Jag vet fortfarande inte om jag tyckte om den eller ej. Den är briljant på många sätt och fångar sin publik. Samtidigt är den väldigt tung, påfrestande och obehaglig.  En psykologisk film som berör, på gott och ont.


Hej. Jag ser ut som glasyr och smakar skit.

Örk! Jag lite inte längre på Idas smak inte. tvi vale! Tack och lov för flor tabletterna som tar bort smaken! Näste man från Sverige som kommer på besök, ta med Pepsodent tack!

TGIF!

Efter en snurrig vecka är det skönt med helg. Men den här gången blir den lugn, har en massa projekt som är på sluttampen och ska avslutas nu så behöver få undan lite i helgen. Varför är det alltid så förresten? Det är jätteskoj i början och visionerna är enorma, men sen så blir det bara tradigare och tradigare.
Så nej de här kvällarna ska tillbringas med Ben and Jerrys och How I met Your Mother :)
Dagens bästa är att jag har 200 gratis minuter att ringa till Sverige för som jag inte hade en aning om, wihoo :) najs! Så i morgon ska jag sitta i telefon 3 timmar i sträck med Sweden, härligt :)


it is all in the eyes of the beholder :)

Åh nu är jag tjatig igen, men jag har den här utsikten nästan varje lektion. Och jag klagar inte :)
Och ja, dagen började som höst men blir mer och mer vår för var timme :)

RSS 2.0