Hon kan om hon vill :)





Och receptet på dessa underbart goda poppy seed and lemon cupcakes kommer förståss från Laila Lindholm. Jag ville egentligen använda ett Engelskt recept eftersom det är där jag äter sådana minst en gång i veckan på Café nero men det fanns varken vanilj extrakt, engelska måttenheter eller doubble creem i det här huset. Dessutom är ju Laila alltid bra i vilket fall :) De fina formarna kommer från Åhlens!


Tjusigt.

Fredag kväll på the worlds end i Camden, London efter en genomrolig tenta-period. Nivån på vår humor nådde nya höjder efter för lite sömn och tre öl. Roligt hade vi!



Lördag kväll på Grand i Kristianstad efter en kanon förfest hos Josefin. Här med fina Linda!


Har kommit fram till att det är ganska roligt ändå att gå ut och faktiskt stöta på människor man känner i Kristianstad, det händer liksom inte riktigt lika ofta i London :)
KANON helg som avslutades med släkt kalas här himma i Mjönäs idag. Jag är aningen trött nu. God natt!


Sverigetur

Jag lever. Nätt och jämt men tror inte att jag körde på tentan i alla fall:) Och i morgon bär det av på Sverigetur, härligt. Fredag underworld i Camden, Lördag Banken i Kristianstad, kontraster men så kul båda delar kan vara :)


6 timmar kvar...

Sista tentan för den här terminen idag. Som jag ska njuta 15.30 när den här perioden är över! Och i morgon 12.00 lyfter planet mot sverige! Men nu, önska mig lycka till, har på känn att jag behöver det :p

Lina <3 klänningar

plugg, plugg, plugg så klart, MEN är lite glad ändå för kom hem med den fina klänningen idag :) Dessutom spenderade jag en halvtimme eller så på mothercare, som är en härlig mamma butik här i England, eftersom jag skulle ha fatt i en klänning till min kompis Alex lilla tjej Thyra. Det är sååå mysigt att gå runt bland alla bebis kläder och klänningen jag hittade till Thyra är hur fin som helst, vit med silvergrå detaljer :)

Fy farao!

Jag insåg precis hur mycket extra material vi har att studera in till tentan på Fredag. Visst visst, det är väl bra att få tillgång tll informationen men hade den inte kunnat komma samtidigt som all annan info, som under alla föreläsningar kanske?
Så nu blir det till att printa en massa och trycka in så mycket som möjligt av det i skallen. 

Jag gör en Lotta och ryter fy farao för tentor!



underbaraclara

Fina, underbara Clara, det är därför jag slaviskt läser din blogg... :)
För er som inte upptäckt den här tjejen än så tycker jag ni ska göra det nu, förutom pyssel, bakning och renovering i bloggen så ryter hon till ordentligt mellan varven också. Verkligen en inspirerande tjej!

Lina <3 Topshop igen


Fin! Födelsedagsklänning kanske?


Lina <3 Topshop



Fin va? sen så gör det ju inget att jag får 10% rabatt på allt som jag köper där, det känns helt okej :)


just one to go :)

Det är bra att bo väldigt nära cafè nero, nu bär det av dit för att plugga marketing inför SISTA tentamen den här terminen! På fredag smäller det och sedan har jag en hel veckas semester hemma i mjönäs att se fram emot :)

låång dag, nu myskväll :)

Westminster abbey stängde för turistbesök 13.30 idag, jag anlände 13.40. kul. Arsenal har hemma match idag så mitt tunnelbanestopp var avstängt. ännu mer kul. Nu ska jag slappa med Bones, ska bli så skönt:)

Och jag är inte riktigt lika bitter som jag låter, hann knäppa några fina bilder under promenaden i alla fall och dessutom kan jag höra all entusiasm från Emirates:)


gråa gråa lördag..


En sån grå dag när man inte har en aning om vad man vill hitta på.. men Wnstminster abbey kanske? :)




Kom förresten på att det bara är en vecka tills jag åker på Sverige-tur igen :) Yeeah, då blir det 100% avkoppling med vänner, familj och bebisar :)

1,5 h

Update; med några kartläsningsmisstag inräknade tog promenaden en och en halv timme och kostade sex blåsor. Men vi hade skoj i går, gick på puben käkade och drack vin. Fint :)



inte från igår, men det får duga. Skål!

mot Liverpool street :)

Two down and one to go! Ah känns så skönt! :) Nu är jag dock helt slut så får bli en liten middags lur innan jag går ner till Isa på Liverpool street..



Hur lång tid kan det ta att gå till de höga byggnaderna längst bak? En timme?



Känner ni igen the gurka? :)

always look on the bright side of life

Så jag överlevde, yeey min första exam i London var inte så fruktansvärd som jag trodde. För övrigt är det vår i London och nämnde jag min väns lilla gosse? ;) Jag firar mitt fina humör med att plugga till min advertising exam i morgon, yeah!

Det är förresten nackdelen med att plugga här, jag älskar london och klimatet är varmare än i Sverige, men skolsystemet. Alla arbeten ska vara inlämmnade runt vecka 8 och alla tentor är i slutet av terminen. Inte det minsta uppdelat. Den delen är bättre i Sverige.  

Önska mig lycka till!

Är så sjukt nervös nu, har min första exam om drygt två timmar och det känns inte bra någonstans... usch min mage gör ont!

hurra hurra hurra!

Jag har tre tentor att se fram emot samtidigt som jag bor i en intrigfylld lägenhet, skoj. Jag har kunnat vara på riktigt dåligt humör nu men som väl var på fick min fina vän Emla mig på bättre tankar när hon tryckte ut en lill-knoddas i morse :) Så roligt, och nu vill jag bara hem och hälsa på lill-killen. Tur det är mindre än två veckor tills jag landar på Svensk mark igen annars hade jag kanske längtat ihjäl mig! 

:) :) :) :)

Plötsligt händer det..

.. och det gjorde det i dag, efter bra väder nästan varje dag sedan jag flyttade hit i augusti har jag nu varit med om mitt första Engelska skyfall! Jag är nu dyngsur och trött efter språngmarchen :/

Annars en bra dag och kvällen blir ännu bättre, curry och puben med mina sambos :)

its gonna be a long night

Sitter med advertising and marketing communications och försöker förbereda mig för vår revision class i morgon. Jag gillar det jag pluggar, det är bra det att jag inte gillar att trycka in så mycket som möjligt i skallen på en och samma gång. Jag är liksom inte så bra på det.

Men bra grejer händer i morgon också, tänkte nämligen bege mig hit:



Väldigt bra ställe om man befinner sig nära edgware road tunnelbanestation :)

tipstipstipstipstipstips



Fint va? Min Kusin Christoffer och hans fru Emelie tillverkar smycken och ett armband likande det här fick jag i Julklapp i år. Har tagit egna bilder på just mitt armband som har lite andra berlocker men eftersom jag investerade i en ny kamera i jul så kan jag inte dra in dem på datorn, irriterande. Men den här bilden har jag lånat från deras hemsida. Har även ett carpe diem halsband därifrån. Det är kul med grejer som inte finns överallt så man vet att man inte kommer möta någon på stan som har exakt samma grej :)


Im back!

Kom tillbaka mitt i natten i går kväll efter en lååång dag... Och nu då? Jo två veckors koncentrerat plugg väntar, är tanken. Yes, som jag har längtat!!

RSS 2.0